Kde ešte zoženiem respirátory?
Ahojte, neviete o nejakej stránke, kde sa ešte dajú objednať respirátory ffp3? Ďakujem.
Myslím že a tak bojíme že tým že to kúpiš skôr sa citis lepšie že to nás že aspoň niečo
@kiki9871 Prosim ta, ten dovod aby nemuseli platit dochodky - to myslis vazne? Plno krajin kde je virus rozsireny nema dochodkovy system ako my, velakrat su dochodcovia odkazani len na vlastne uspory.
Ak by to vzniklo na Slovensku, tak v nejakej sialenej teorii by som povedala, ze ok, mozno to tak je. Ze na zaklade niecoho to vzniklo. Ale v kontexte celeho sveta ti to ako mohlo napadnut? A ak to nenapadlo tebe, ale nekde si to citala, pocula a pod. tak ako ti to mohlo davat zmysel?
@svrcko Práveže čo ja aj sledujem okolie, mnoho ľudí sa dáva zaočkovať proti chrípke. Nie že by to dáko ovplyvňovalo samotný vírus, skôr ide o to že keď už ten vírus máte dá sa ,,liečiť,, ale keď do toho dostanete aj poriadnu chrípku (bavíme sa o reálnej chrípke na ktorú sa zomiera, nie chrípkové stavy) tak to celú situáciu dokáže poriadne zhoršiť. Práve pre to aj samotné slovenské zdravotníctvo odporúča očkovanie.
Ja len tak naokraj, nie je respirátor ako respirátor, ich určenia sú rôzne a aj ich veľkosť, ak máte vybratú nevhodnú veľkosť alebo nevhodný typ tak je Vám na 2 veci. Robím v zdravotníctve, každé 2 roky prejdem testovaním respiratorov (používame 2 druhy na 2 rôzne činnosti) ak Vám nesadne perfektne, alebo si ho neviete poriadne nasadiť je Vám na 2 veci, pri Coronaviruse treba mat aj ochranu oči, takze bez toho škoda vyhodených peňazí
Proti chrípke sa ešte stále da ockovat, v súvislosti s coronavirusom nemá ale žiadne opodstatnenie je v nej A typ - H1N1, H3N2 a B typ, žiaden Covid-19, takže zbytočné

@canis_lupus nie je diskusia vytvorená kvôli diskusii? Ľudia ti dali odpoveď na tvoju otázku, ostatok komentárov ťa chcú len upozorniť na aktuálny stav. Myslím že človek by mal mať všeobecný prehľad. A chceme ťa upozorniť že načo budeš vyhadzovať 30 za jedno rúško ktoré ti nijak nepomôže pokiaľ si nezaobstaráš aj ostatok ? Nemysliš že je to cenná rada?