icon

Kde je bio zelovoc alebo farma v Bratislave a v okolí?

didia
4. máj 2012

Hladam bio zeleninu a ovocie kde maju velky vyber..

tea333
4. máj 2012

Rakusko najlepsie, tam sa ti oplati ist kvoli kvalite, ale aj cene.

adrianai
4. máj 2012

ja som raz objednávala tu: http://www.webareal.sk/www-biodomov-sk, dovezú ti to až domov... a myslím, že tiež berú tovar z rakúska 😉

sandrikacsg
4. máj 2012

my objednavame z bioprevas.sk..ale otvorili teraz aj v troch veziach na bajkalskej nejaky bio obchod so zeleninou a ovocim 😉

didulka85
4. máj 2012

Chod do Rakuska. My sme vcera boli, nakupila som skoro vsetko bio, vozik som mala kopcom nalozeny a platila som menej ako u nas za taky isty nebio nakup.

U nas ma dobry vyber bio ovocia, zeleniny a masa obchod Slnecnica. Volakedy mal stanok Fresh fruit v novej trznici v starej Ikei a predaval kopec bio zeleniny, potom sa prestahovali neviem kam.

katkatt
4. máj 2012

vygugli si 🙂 😉 (aby som nerobila reklamu, lebo je ich viac), su internetove obchody s donaskou az domov alebo s osobnym vyzdvihnutim, aj nejake kamenne predajne, v BA najdes urcite

ibajeho
6. máj 2012

Zeny a odkial viete ze to co si objednate z netu z bio obchodov je naozaj bio? Chapete ci to neni tak ze to kupia niekde v hypermarkete a potom si tam nadhodia cenu a povedia ze je to bio 😔

namakuz
6. máj 2012

Pozrela som si vyssie spomenutu stranku bio vyrobkov.... bio maslo z RAkuska 3,99 eur??? Otrasne vysoka cena... priamo v Rakusku nakupite taketo vyrobky za normalne ceny... Napr. Bio maslo stoji v Hofferi 1,79eur/250g, co je urcite menej nez u nas.... a musim povedat, ze ich bio vyrobky su naozaj vyborne, kupujeme pravidelne.
Ten kto je z BA ma Rakusko za horom, bol by hlupy ak by kupoval z takychto predrazenych internetovych obchodov....
Nehovoriac o tom, ze mnohe kozmeticke vyrobky su v Rakusku lacnejsie, BEBA stoji polovicu ceny co u nas, plienky Pampers vyjdu sice 0,20 kus, ale kupte si take iste tu a tam a porovnajte.. Plienky predavane u nas - MADE IN POLAND, tam MADE IN GERMANY......
A tak je to s kvalitou mnohych vyrobkov.... bohuzial k nam sa dovaza doslova odpad....

estterka
6. máj 2012

@ibajeho bio veci maju uplne inu chut 😉

simonova815
6. máj 2012

Ja teraz znaham domace vajcia, lebo idem piect tortu pre moju "bio sesternicu" 🙂 ked som rozhodila siete, tak som zistila, ze mnohi krmia svoje sliepky kupovanymi zmeskami, ktore obsahuju vela zleho :( sice sliepky nie su v klietkach, ale co ja viem, ze by to bolo zrovna bio?! takze zhanam dalej, lebo ich potrebujem cca 100-120 ks....Je to smutne, ze uz v dnesnej dobe nemoze clovek kupit ozaj ze domace maslo, syr, zeleninu este ako tak....

vinifred
6. máj 2012

bio sem-bio tam všade prší rovnako.. 😀

raffaella
6. máj 2012

my teda nakupujeme takmer vsetko bio - a chodime kazdy cca2 tyzdne na nakupy do Rakuska, staci kusok tuto do Hainburgu. Spar, Hoffer, Billa - vsade maju bio, vyjde to ako u nas nebio, ako uz kocky hore pisali. Cez e-shopy nenakupujem nic taketo. Okrem toho kupujeme aj malej umele mliecko HIPP a ked bola este na prikrmoch, tak vsetky HIPPky som jej tam kupovala - neporovnatelne vacsi vyber za nizke ceny. Nehovoriac uz o vybere vo viedenskom SPARe, ked ideme nakupovat do SCS Wien, tam robime velky nakup, je tam obrovsky vyber za super ceny.

mamutka
6. máj 2012

@simonova815 normalne si ma pobavila - akoze co je na zmeskach zle? moji rodicia si sliepky pestuju ako v bavlnke, maju krasny domcek, denne im chystaju cerstvu stravu a ked je zelen, tak sa veselo hrabu v travicke a k tomu dostanu aj zmesku. no a? to je lepsie, ked im ludia hadzu zvysky z kuchyne, casto aj plesnive a povedia, ze sak super domace vajcia? 😝 tak take by som nechcela veru. ono ak si tu kvalitu bio vajca chce niekto uzit na plno, tak nech ho vypije surove. ked uz to supne do torty a upecie, tak si myslim ze je sakra jedno co ta slieka jedla....

monah
9. máj 2012

ja občas kupujem tu: http://www.farmalucnydvor.sk/, robia do BA aj dovoz

euphoria
22. máj 2013

Viete mi poradit kde v BA kupim kvalitne maso a mliecne vyrobky (mlieko, maslo, tvaroh, jogurty, smotana)) priamo z nejakej farmy?? Nemusi byt iba BIO, najma nech je bez chemie.

jankubena
Odpoveď bola odstránená