icon

Kde je lepšie sedieť v divadle?

11. nov 2024

Kupili by ste radsej dolu ale uplne vzadu alebo balkon vpredu?

victoriab
•
11. nov 2024

O ake divadlo sa jedna (budovu)?

victoriab
•
11. nov 2024

Ja osobne preferujem co najblizsie, potrebujem, aby na mna divadlo doslova dychalo. Vzadu pre mna nema zmysel. Raz som bola na muzikali a sedela som na balkone vzadu, no to akoby som tam ani nebola

lia2929
•
11. nov 2024

Balkon uplne vpredu je zly vyhlad.
Balkon prizemie uplne vzadu mas super a medzi tymto urcite pred hladisko uplne vzadu.
A cim vyssie balkon tym horsie
🤗

lelelienka
•
11. nov 2024

Netusim ake divadlo, ale vo vseobecnosti mas uplne najlepsi vyhlad podla mna z balkona niekde v strede v nizsich radoch (ale nie tych uplne prvych) a hned poviem preco. Zdola ak sa sedi len na rovine, tak to uz v nejakom 5 rade nevidis skoro nic, ak je tam normalne sklon tak v pohode, ale napriklad ja milujem muzikaly a tam tanecne choreografie a vlastne aj celkovo scena vyniknu najlepsie pri pohlade zhora, ked to mas cele “ako na dlani”. V prvych radoch na prizemi sa neda pohladom obsiahnut cele javisko, prirovnam to ako keby si sedela prilis blizko velkeho platna v kine. Balkon vpredu vsak pozor, tam zvyknu byvat zabradlia a v prvych 1-3 radoch ti zvycajne to zabradlie moze zavadzat vo vyhlade.

alenka58
•
11. nov 2024

závisí od divadla, ale z tých možností balkón vpredu

euka210
•
11. nov 2024

Ked nie je volny stred, tak radsej vzadu ako uplne vpredu.

bmolko
•
12. nov 2024

ja sa snažím vždy prvý rad, aby som doslova hercom videla plomby🙂

janinah
•
12. nov 2024

6 rád sa považuje za naj.ja beriem tak cca 8 my

marienka1989
•
12. nov 2024

@bmolko presne tak, keď sa mi nepodarí kúpiť prvý rad, tak ani nejdem do divadla, mňa už zopár krát pri hereckom zápale protagonisti aj opľuli, to bol zážitok 😅😅 hold, prvý rad je prvý rad👍

victoriab
•
12. nov 2024

@bmolko aj jaaa 😃

victoriab
•
12. nov 2024

@marienka1989 ty si tusim ja 😀😀😀

cacianka
•
12. nov 2024

@marienka1989 radošinci druhý rad v strede, prebehol aj dialóg, to bola pecka 🥰

lukbe
•
12. nov 2024

7. rad je vraj naj. Mám to od odborníkov 😉.

mk1111111111
•
12. nov 2024

@marienka1989 my tiez len prvy, sem tam musime nieco hercom podrzat, minule aj flasu s vodou pytal, aj popil, ale zvysok vratil 🤔🤣

marienka1989
•
13. nov 2024

@victoriab som rada, že nie som sama 😍😍

marienka1989
•
13. nov 2024

@mk1111111111 presne, ja zbožňujem ten kontakt hercov s prvým, druhým radom, milujem to nadväzovanie očného kontaktu, úsmevy aj pomimo role (ja som teda "úchyl" najmä na muzikály) často vidíš aj to, čo tí, čo sedia ďalej nevidia, proste divadlo a prvý rad - to je láska na celý život❤