Kde kúpim lacné značkové oblečenie?
Baby chcem sa vas opytat kde sa da lacnejsie na nete nakupit oblecenie znacky gucci chanel atd dik
@mamamasama 🤣
@mamamasama dakujem za odpovede.
@mamidrink mozes skusit farfetch alebo nordstorm pri vypredaji, outnet najdes nieco zlacnene. Napriklad chanel kabelky lacne nekupis a nejdu ani do vypredaja. dior si myslim, ze nerobi vypredaje vobec. Tak bud to daku do nejakych obchodov ako som pisala vyssie, alebo z druhej ruky mozes este.
najdes aj v obyc sekacoch niekedy vazne za par supiek (ja som raz kupila detsku bundu orig dior asi za 2E) a prada dzinsy, co robili extra dobry zadok, tiez asi za 10E 🙂. chce to len vela casu, trpezlivosti a stasia 🙂...nefixovala by som sa na znacky, ale na to, co mi sedi, je kvalitne. Napr tie prada jeans by som si kupila, aj keby boli inej znacky, alebo neznackove..
konkretne tieto dve znacky su uz ozaj high end. ale napr. tu najdes kabelky luxurybags cezet, "sekacove", a oblecko napr. star store. tiez na remixe sa zvyknu objavit. ale lacne nebyvaju ani sekacove.
moja, "lacné" a "značkové" je oxymoron (t.j. navzájom si odporujúci výraz, tvrdenie)

@mamidrink no takto, luxus naozaj NIE JE pre všetkých...