icon

Kde kúpim sáčky na uskladnenie oblečenia v Prešove?

evuliceeek
19. jan 2014

Mamičky z Prešova neviete mi poradiť, kde by som zohnala takéto sáčky? Mám detské oblečenie a potrebujem ho uskladniť s využitím, čo najmenšieho priestoru. Ako uskladňujete oblečenie vy? V paneláku nie je veľa možností, dajte nejaké šikovné tipy 🙂

andreadca
•
19. jan 2014

...ja som kupovala 2x na nejakom zľavovom portály...

luba28
•
19. jan 2014

@evuliceeek zatiel nam vojdu do postele,ale potom chcem tie vakuove sacky velke,...zda sa mi,ze som ich videla tu v kiku a aj v everlande,...ale neviem na 100%

andreadca
•
19. jan 2014

...som nedočítala otázku, že to má byť v PO, takže som Ti asi veľmi nepomohla...prepáč 🙂

slavusal
•
19. jan 2014

@evuliceeek ja ich kupujem v cinaku na sidl.3.majú rozne veľkosti a stoja od dva do tri eur a zatiaľ fungujú.mám ich pod posteľou.

freyjanr
•
19. jan 2014

@evuliceeek ahoj ja mam odtialto 🙂 http://zlavy.sme.sk/zlavy/tovar/ trosku preskrolujes dole a mas ich tam,zlava 68% a doprava zdarma

evuliceeek
autor
•
20. jan 2014

@slavusal .......a kde presne je ten číňan na trojke? bývam síce na sekčove, ale na trojku chodím ku jednej babe na nechty

evuliceeek
autor
•
20. jan 2014

ďakujem mamičky za Vaše reakcie, pomohli ste mi, už musím dať do poriadku tie detské veci, mám ich uložené v gauči v obývačke, v detskej v posteli, v skrini, na skrini v boxoch a stále málo miesta, nechávam ich pre sestry až raz v dospelosti dostanú rozum a rozhodnú sa mať deti 🙂 (dospelé sú už teraz 🙂 ale iba vekom ako číslo 🙂 )

evuliceeek
autor
•
20. jan 2014

@slavusal 2-3 eurá je za kus? a ako sú približne veľké?

slavusal
•
20. jan 2014

@evuliceeek ja si mmyslím že ich majú v hociakom cinaku.aj na sekcove.skús sa opýtať.a hej ceny sú za kus.záleží od veľkosti.ja som teraz kupovala 70*80 a stál do dvoch eur.ale mam aj 100*70.majú rôzne velkosti.a možno niekde ešte lacnejšie.len mne sa nechce chodiť a zháňať.tu to mám najbližšie.

evuliceeek
autor
•
20. jan 2014

@slavusal ďakujem, popýtam sa, veľmi si mi pomohla 🙂