Kde kúpim vrecko na balík?
Baby kde kupim tie take gumene vrecka ako keby co sa v tom moze posielat baliky ? Oblecenie? Dik🙏🏻
Kupujem mensie vrece na smeti, na vrch igelitku
@sissy27 no napr ja menej chytrá som igelitové tašky nevdela ani nepamätám doma ich nemam absolutne nikdy. Takže áno kúpim si 🙂) dokonca ani obaly z ničoho plastové nemám:D aká som len tupá...
@ibrunova neskacem odpovedaju drzo? Nech nekomentuju
@sissy27 tu sa bavime ale o niecom inom nie o eko systeme sveta. Len ci ty reckylujes
@heidi4 wau teba je tu skoda chod robit rovno ekologicku
@simca06022011 sme aspon
Dve uz ukrizuju aj za plastovu obalku boze kde sme sa to dostali
Wow, no ty koki, pre teba je fakt skoda drat klavesnicu. Ty budes z tych mentalne jednoduchsich. 🙂 Nevadi. Koncim tu, skoda casu pri tebe.
Maj kraaaasny den a minaj si peniazky na obaly 😘 🙂 🙂
Adresa sa už dávno nepíše na vrecko perom, ak máš doma tlačiareň vytlačíš na samolepku aj s čiarovým kódom balíka, ak nemáš tak na pošte oznámiš číslo podacieho hárka a vytlačia ti a nalepia samolepku.
Štítky si pripravuješ na stránke https://eposta.posta.sk/
Keď poprosíš tak ti na pošte dajú aj tie biele samolepky hárok A4 a sú tam 4 samolepky.
V prípade že nemáš vytlačený čiarový kód na balíku/zapísaný EPH podací hárok platíš príplatok 0,70€ a v prípade listu je drahší o 0,40€
Ku vsetkym komentom pridam vysvetlenie.
Cielom bazarovych predajov je aj minimalizacia nakladov na balenie - z € ale hlavne ekologickych dovodov. Pouzivame co sa da ak to zabezpeci spolahlive balenie 😊 a hlavne opatovne. Nikdy nevyhadzujeme pouzitelne obalky/sacky z prijatych zasielok. Ci cokolvek z domacnosti. Perfektne su obaly od plienok. Atd. Uz len zalepit paskou a na papier napisat adresu a sup prilepit paskou 😊
Hm, vždy je radosť stretnúť niekoho, kto si pýta radu, ale následne drzo zhejtuje všetkých okolo. Inak, ja predávam veľa vecí po deťoch a tiež obálky nekupujem. Mám odložených x škatúľ, výplňových materiálov aj umelohmotných vreciek, v ktorých som si niekedy niečo objednala. Drvivá väčšina vecí, ktoré mi prídu od súkromných osôb, je zabalená v takto recyklovanom obale. Ešte aj menšie eshopy často používajú ako výplňový materiál napr. noviny. A to nehovorím len o "chudobnom" Slovensku. Jediné, čomu by som sa vyhla sú vrecká na odpad - mne všetky do jedného páchnu.
@maranco pri doporučených zásielka ch a pod... inak nie.
@simca06022011 ak niekto fakt nemá doma nič, žiadny obal, vrecko, krabičku, atď. tak chápem, že niečo kúpiť musí... tu sa ale premúdrelá autorka vysmiala z použitia smetného sáčku (čistého) či obalu z niečoho iného - ona predsa posiela "na úrovni" ... a to už je zas o niečom inom 😀
@autorka Ja kupujem plastové obálky u tejto predávajúcej @plastoveobalky1. Má rôzne veľkosti, môžeš si vybrať (má tam aj rozpis veľkostí a uvedené ceny). Na obálku lepím samolepiace etikety a na tie píšem adresu. Myslím, že aj tie etikety má v bazáriku.
@heidi4 teraz si pochopila ze marnis cas? Inteligentna…tlieskam
@annm81 oni drzi hejtovali mna nie ja ich citaj s porozumenin
@sovica dakujem za tip
@stanulienkat aj ja tak posielam
Inak ho na pošte predavaju

Nevadi, baby, ved nechajte ju v tom, ved nech si kupuje a sama mozno casom pride na to, ze sa to neoplati. 🙂 A ked nie, tak proste nie no. 🙂
(Vlastna skusenost 😂 Este niekedy v 2016, ked som sa vratila z UK zahltena haldami veci 🙉, som zacala ''bazarovat'' a tiez som si potrpela na tom, aby i vec za 50 centov odisla ''elegantne'' - v papiernictve som nakupovavala vsetky mozne bublinkove obalky vsakovakych velkosti (vedela som uz aj odhadnut, ktore ''pismenko'' - velkost sadne na danu vec - moje oblubene boli G a H 😂 🙊), aj tie ''polybagy'' - plastove obalky, az po case (no skor skusenostiach!) som si uvedomila, ze boze, ved ja vlastne nic nezarobim, obcas aj prerobim na obalkach 😂 😂, mlada, blba, neznala v praktikach ''bazarovania a poštovania'' proste 😂 - aj ked samozrejme, neslo mi primarne o ''zarobok'' - par centovy/eurovy prinos fakt nenazyvam zarobkom. Zacala som hladat alternativy a veru nasla, neurekom, staci sa pozriet okolo seba - vyuzivam veci, ktore sa mi dostanu do bytu - ci uz obaly z objednavok Orsay, Bonprix, About You, Tchibo, etc. si odkladam a su to vlastne tie iste polybagy, co by som kupovala; alebo krabice - bud malinke ci vacsie z netovych objednavok tiez. Alebo uplne normalne krabice od topanok, Granka, Sucharov, Tatiany etc. - moznosti je milion. Obalky, ak su neposkodene, recyklujem tiez. Uz roky rokuce som nemusela kupit ziadny obal na to, aby som nieco poslala a veru ze je nas takych neurekom a som za to vdacna, ze aj ine baby tu recykluju, ved je to uplne super. 🙂 Nepotrebujem, aby mi nieco posielali v novom obale, ktory aj tak asi mam vyhodit. Este aj z prace beriem pouzite DHL/TNT obalky, len ''odlupnem'' adresove stitky a su ako nove, este su aj pevne, ako karton, odolne. Treba si proste vsimat, co drzim, co idem vyhodit a spytat sa, ci sa to neda este vyuzit? Samozrejme zas nie uplny extrem, ze si zahatame dom odpadkami, to nie. Podla mna autorka musi prist sama k tomuto osvieteniu, ze nove sacky do smeti nie su fuj, ale su super pevne a odolne, tak isto ako aj ine pouzite obaly, obalky, krabice - ciste ofc.)
A naozaj staci pouzit sedliacky rozum, no ako asi napiseme adresu na plastovu obalku? Nenapada naozaj nic? Sorry fakt, baby maju pravdu s tym rozumom.
Co takto vypisat adresu na obycajny papier obycajnym perom a nalepit na plastovy obalku obycajnou lepiacou paskou? Nic lahsie zrejme neexistuje.
Aj ked jasne, predavaju aj take lepiace obalky, kde uz su ramiky na vpisanie adresy, ale to centrofixkou... Moznosti je vela. Alebo sleduj, ako tebe chodia balicky a inspiruj sa....
Mne chodia vo vselicom moznom a ani raz som nebola pohorsena, ved ucel splnili luxusne. 💃