Kde kúpiť chutnú a kvalitnú dubajskú čokoládu?
Moj puberťák bude mať narodky a chcel by ochutnať dubajskú čokoládu. Pozerala som na nete,že to dnes už robia rôzne firmy "na kolene", takže to vyzerá všelijako - niektoré majú málo plnky,ine sú prifarbované, alebo predražené. Viete mi dať prosím tip,kde zohnať chutnú a poctivú v ideálnom pomere kvalita/cena? Vďaka.
@balerina2025 tiez cumim... asi nieco ako svajciarska ropa 🙂 🙂
@balerina2025 tiež ma to zaujíma, doteraz nikto nič a zrazu všetci o dubajskej čokoláde hovoria 😀
Tak klasicka kvalitna dubajska cokolada pod 15e nejde... a chuti hnusne, ano pubertiak si ju tiez vyzobral...ochutnal...a nedojedol... vystrelene cele tyzdnove vreckove, ale tak jeho problem...
Čo to je?
@anjelicek26 co to je za 😲novy trend?????
@balerina2025 Aj ja som bola mimo ,kym mi syn neukazal😃 a potom mi to zacalo vyskakovat na fb.To je taka draha cokolada z Dubaja, plnena pistaciovou pastou zmiesanou s kadaif prazenou cestovinou,co vyzera ako rezance a vsetci z toho odpadavaju,lebo je to dobre a chrumka to😂 Tak chceme skusit. Ale tabulka stoji aj 20-30€. Tie kadejake napodobeniny aj za 6e zozenies.
@balerina2025 no jo asi ako prime drinky, ktore sli za 8e, potom za 3e a teraz to ani za 1,19e nikto nechce... lebo je to proste presladene hnusne a len hype okolo toho...
@anjelicek26 Fakt to je hnusne? Akoze videla som v beznom retazci v AT za 6, ale tam bolo minimum pistacii a prifarbene,tak to nie je ono. Ked vidim ako z toho v tych videach odpadavaju a ze si kupuju domov tie suroviny,tak som cakala,ze za s toho dostanem po odkusnuti dostanem do neba😂 Je to sladke moc,ci co je na tom hnusne?
@anjelicek26 preco to kupuju ocbhodne retazce? ved toto je totalny vymysel
Neviem či je táto kvalitná, ale ochutnali sme ju s manželom a nám chutila: https://www.matoveakcie.sk/p/dubaiska-cokolada-...
@anjelicek26 hej ale preco to kukuju obchodne retazce?
@michaella24 ale preco ste ju kupili. nejake mega super zlozenie?
Jemu to proste vobec nechutilo, ze to ma zvlastnu texturu... tu kombinaciu cokolady a pistacii proste "treba mat rad"... hlavne za tu cenu, 17e za nu dal...
Moja kolegyňa to mala a povedala že to bolo hnusne že to ani nedojedla....lebo dcéra to tiež chcela.... Tak som jej spravila doma čokoládové košíčky plnené pistaciovym maslom, a všetky spolužiačky boli unesené "dubajskou čokoládou"
@balerina2025 myslis prime drinky? Lebo to decka pozeraju na youtube a pytaju to... ked osial poklesol, verim, ze zas prijde nieco ineho 🙄
@michaella24 to nie je original, tu je na prvom mieste cukor 🙂 a malo pistacii....
Majú ju aj v Yeme potravinách stojí 16 € mojej dcére chuti ja som ju nechutnala nemám rada pistácie
@balerina2025 lebo sme boli v obchode, kde sme kupovali pre niekoho darček, bola tam, tak sme si vraveli, že ju ochutnáme 😀 Nemalo to žiadny špeciálny dôvod, len sme ju spomínali pár dní pred tým a náhodou sme na ňu narazili. Zloženie som vtedy neskúmala, ale úprimne by som povedala, že by som verila, že existuje aj kvalitnejšia a originál chutí inak.
@anjelicek26 to som nie ja pisala a ked to takto funguje, Mein Gott
@michaella24 ja len nechapem ako sa toto dostalo do obchodov.
@lucik194 áno, súhlasím, teraz som čítala zloženie. Inú nemali a túto mám ochutnanú, no tak som sa podelila o skúsenosť 🙂
@balerina2025 myslím, že sú v obchodoch aj horšie veci ako táto čokoláda, ktoré kupujú tínedžeri.
@michaella24 ale nie za tolke peniaze.
@michaella24 a hlavne znacky co produju sirsi sortiment nez cokoladu, vacsinou predavaju firmy co maju sirsie prtfolio vyrobkov nez len 1 produkt
Preco teraz ludom hromadne hrabe z nejakej dubajskej cokolady? 🫠
@vanilkovazmrzka ved prave ja som asi mimozemstan????
Nie je to novy trend, je to stare.. tak pol roka a viac.. :DDD uz su aj recepty na nete davnejsie, ako to robia doma atd.. bol jednou dobou napr. aj probelm kupit pistaciove pasty :D Mne osobne kombinacia tato vobec nejde na chut, nebola som ochotna to kupit... mam vyhliadnutu ze ked budeme grizzliho objednavat alebo matove akcie tak mooozno... tiez ide mat deculo narodky :D ale tada ja som jej dala ochutnat len ten pistaciovy krem a velky ohlas to nemalo.

asi som mimo ale akoze co to je dubajska cokolada?