Kde kúpiť chutnú a kvalitnú dubajskú čokoládu?
Moj puberťák bude mať narodky a chcel by ochutnať dubajskú čokoládu. Pozerala som na nete,že to dnes už robia rôzne firmy "na kolene", takže to vyzerá všelijako - niektoré majú málo plnky,ine sú prifarbované, alebo predražené. Viete mi dať prosím tip,kde zohnať chutnú a poctivú v ideálnom pomere kvalita/cena? Vďaka.
@balerina2025
@zic
@suzitok
@januska12323
je to cista vymyslená blbost, k tomu ešte aj pekne draha. Ma ju napriklad Lind.
Nič o co by ste prišli, len nový trend, ktorý zariadim chvíľu upadne do zabudnutia.
@svetlonos takze skusaju ze kebyze sa cokolada vola Lagy Gaga ci ju ludia kupia.
@balerina2025 dostalo sa to do obchodov, pretože to začalo propagovať pár influencerov, ktorí robia príspevky pre tínedžerov a vybranú skupinu ľudí, ktorí sa idú zjašiť z toho, že niekto pridáva fotky kabeliek. V Dubaji a to som tam viac krát ročne kvôli práci nikto z tej čokolády nešalie a nikto sa za ňou okrem influencerov nejde potrhať. Na Slovensku je dosť ľudí, ktorí sa z takýchto vecí idú pokakať, lebo to propaguje kačička na instragrame.
@balerina2025 na Slovensku veru áno, sme dosť mimo oproti zvyšku vyspelej Európy.
Ešte by mi nej...... Dať 17 eur za nejakú presladené čokoládu lebo je to in viem aj lepšie využiť tie prachy 😁
@melanta ale zase ... videla som to aj všade inde😂 v hu, IT aj FR... aj tie krémy pistácoiove ktoré ledva som registrovala predtým v takejto miere.
Mne aj dcére to chutilo , ale nebudem to jesť každý deň. Ale to je ešte vlaňajší hit, nie?
Teraz to uviedla Čokoládovna Janek z Uherskeho Brodu. Neskusala som, ale robia inak kvalitne bonboniery.
https://www.cokoladovnajanek.cz/jankova-dubajsk...
Ja by som kúpila tu z matoveakcie čo tu niekto pridal link, drahšia úplne zbytočne. Ja som odtiaľ objednala synovi k narodkam tiež kadejaké veci čo sa poteší stránka super 🙂
My sme ju kúpili zo zvedavosti v Rakúsku. Celkom nechápem, prečo je to taký hit. Pistaciova orion mi chutí viac ako dubajský zázrak.
@balerina2025 Videla som to v nejakom videu na FB, teraz asi nejaký trápny "inta trend"
Ta čokoláda nie je z Dubaja... Vyraba ju firma Lind vo Švajčiarsku .... A pravda, ani mne nechutnala....
@balerina2025 no to neviem či ju ta firma vymyslela, len viem, že sa tam vyrába
Presladené kataifi s pistaciovym kremom, zaliate cokoladou. Nemusim tieto presladene arabske cukrovinky.
@balerina2025 alebo chleba namočený do vody a potom obalený v cukre nie?
Toto je diskusia typu ako bolo dobre za našich mladých čias.
A k téme, dubajskú čoko som ešte neskúšala, chcela som to spraviť doma ale nevedela som zohnať tie kadaif rezance

to vyzera, ze je cokolada plnena baklavou? 😀