icon

Kde kupujete basic oblečenie?

mmmonika
10. máj 2020

Občas kúpim niečo z Tchiba, niekedy H&M, alebo Orsay. Teraz potrebujem klasické rifle s trochu vyšším pásom a niečo na leto. Už som pozerala aj blancheporte, ale skúsenosť nemám. Kde kupujete oblečenie aj ženy 40+? Nechcem žiadne flitre, aplikácie a podobne.

simsalabim
10. máj 2020

@mmmonika ja mam rada Lindex (samozreme, nie vsetko), a tebou spominane Tchibo a Orsay, vela siat mam z Bonprix. A uplne basic oblecenie okolo domu - tricka, rifle a tak kludne aj v Tescu. Vekovo mam cerstvych 50.

zuzkablazejka
10. máj 2020

Úplne nečakane som si kúpila obyčajné rifle v takko. A mne teda málo co sadne. Uvidím koľko vydržia 🤷‍♀️

mmmonika
autor
10. máj 2020

@simsalabim Fíha, ten vek podľa fotky ťažko uveriť. Vyzeráš výborne. Na Bonprix som úplne zabudla, tiež mám pár kúskov. Do tesca chodím málo, ale skúsim.

mmmonika
autor
10. máj 2020

@zuzkablazejka Tak to je super. Tiež mi hocičo nesadne.

benit
10. máj 2020

Ja mam reserved, orsay, c&a. Nieco malo h&m, house, sinsay. Tiez mam rada jednoduche oblecenie.

ivana11155
10. máj 2020

@mmmonika ja mam tesne po 40tke a najradšej mám orsay príp.tchibo.

luccija
10. máj 2020

@mmmonika rifle mi najlepšie sadnú z Mohita

nickpick
10. máj 2020

@mmmonika Zara ma fajn rifle - rozne strihy, H&M tiez, skus pozriet asos.de...

hettinka
10. máj 2020

@mmmonika bonprix, H&M, reserved a C&A u mna základ. Ak chcem niečo drahšie, tak Klingel.

simsalabim
10. máj 2020

@mmmonika bohuzial, uz len odraza mladost mojho ducha 😉

jeliz59
10. máj 2020

Kamoška kupuje Bonprix..kiK tako

heidi4
10. máj 2020

Ja najviac Orsay, potom i Tchibo a este menej Mohito. Obcas aj Takko, Tommy Hilfiger, no tam fakt pomenej 🙂 ak tam len nahodou zabludim. 🙂

kristina2412
10. máj 2020

Ja uz roky kupujem rifle s.Oliver, vacsinu veci som objednavala z Otta ,len ho zrusili😢, teraz skusam aj Bonprix,Tchibo, Orsay.

zuzudrnda
10. máj 2020

Este pred 40,ale za mna sekac. Spokojna s ponukou. Tolko handier je vyrobenych, pekne a originalne kusky vzdy najdem.

montemotherone
11. máj 2020

@mmmonika C&A, Takko, Orsay

juliet86
11. máj 2020

moja mama miluje dzinsy z lidla 🤣🤣 inak tesco reserved h m c a podobne

mmmonika
autor
11. máj 2020

@hettinka Ďakujem. Ten Klingel má aké číslovanie? Sedí veľkosť ako bežne?