Kde kupujete dobré podprsenky?
Ahojte,ženy poraďte kde kupuje dobre podprsenky?
Ďakujem za odpovede.
Lindex.
Victoria Secret 👍
@kris_tin257 inac toto je tiez pravda...mala som z VS poprsenky 10 rokov a stale vyzerali ako nove
Ahoj,minulý rok som objavila zn.Lisca,nevystuzene, bez kostic a parádne sú.
@petronellla87 my objednavame s kamaratkou z US, nad 100€ je doprava zdarma vždy keď začne výpredaj naplníme košík 😊 aj nohavičky tam majú najlepšie pohodlné dlho vydržia nevyzerajú obnosene
Intimissimi
.
Astratex
@kris_tin257 ahoj prosim ta a kde maju predajnu, ci len cez net ?
Victoria Secret
Bonprix
Veľmi som spokojná s Victoria's Secret, príjemný materiál a nič ma nikde netlačí. H&M som minulý rok vyskúšala nevystužené bez kostíc, majú len vypchávky a sú tiež perfektné. Žiaľ, konkrétne tie, čo som kúpila minulý rok, nemajú tento rok v ponuke.
@kris_tin257 Keď budete nabudúce s kamoškou objednávať a nevyšlo by vám to do 100, kľudne mi napíš, rada sa k vám pridám😉
Zalezi kto co hlada… niekto
ide s najnovsiou modou… niekto chce vystuzene ina nie. Dobre podprsenky… no ja mam mensie prsia a 70/B sa naozaj tazko hlada a hlavne potrebujem celoposuvne ramienka co je pri drahsich znackach dost problem. Kupujem New yorker, Tesco a obcas v miestnom drahsom obchode s pradelko. - lormar, guess… atd
kazda vymenovana podprsenka mi vydrzi 2-10 rokov ziaden problem, ale periem vo vrecusku na to urcenom a tak ako treba… viem ze vela ludi na to nedohliada… a vydrzia mi tolko lebo mam cez 20 ks… keby mam 2 je uplne jedno ci mam za 50 e nejaku znacku aj tak sa opotrebuje… kazdy musi vediet svoj stav s podpr tazko sa hodnotu
i
Victoria secret.
Čo si všímam tak viaceré victoria secret 🙂 Tú také dobré ? 🙂 S nimi ešte nemám nejakú skúsenosť 🙂
@nelinka888 ja kupujem VS asi 15 rokov, podprsenky čipkové aj na doma, nohavičky, pyžamá a nočné košele a plavky. Som maniak na spodné prádlo a plavky, takže občas kúpim aj inú značku. Ale za tých 15 rokov, jediná značka, ktorá mi príde oproti VS v poriadku, je Hunkemoller, kupujem v AT.
v Lidli tesco
triumph
Lindex
@kikulienkadd veru, Lisca vedie aj u mna 🙂 top
baby, ktoré máte malé prsia, vlastne po deťoch len nejakú kožu posunutú smerom nadol 😂 aký typ podprsenky si vyberáte? Lebo veľmi záleží aj od veľkosti a tvaru a teda často mi nič nesedí.
dkny, intimissimi
Tezenis
@svetlonos najbližšia predajňa je vo Viedni, ja nakupujem vždy cez eshop 😊
@kris_tin257 ale k tej predajni vo Viedni treba dodať, že je to predajňa na letisku v časti za check-inom, čiže sa tam bez letenky nedostane. Nehovoriac, že je to mini obchodík v porovnaní s ich klasickými predajňami.
Tezenis, Intimisimi, New yorker, Lormar, pokial sportove Hilfiger.
Mnohe pisete Victoria Secret- ano su krasne ale cena medzi 50-100e ? to fungujete o 2-3 podprsenkach? alebo investujete fakt tolko?
@eviku777 to by aj mňa zaujímalo lebo neviem predstaviť dat 300 e za podprsenky 😀😀

Ahoj ja kupujem niekolko rokov uz nevystuzene a bez kostic a najlepsie mi sedia z hmka