icon

Kde kupujete legíny?

31. aug 2021

Potrebujem poradiť, najlepšie e-shop na kvalitné pekné elegantné leginy. Napríklad, dnes som si kúpila z lindexu, ale sú strašne dlhé. Lelosi nechcem ani náhodou. Zároveň aj nejaké tenšie nepremokave nohavice, ale nie oteplovaky.
Poradili by ste mi? Teraz som kupovala deťom a už som unavená z toho hľadania. Preto uvítam vaše odporúčania.
Ďakujem.
(Dodám, ze mam 170cm a 70kg, takže bolo by fajn aj niečo čo bude dobre sedieť aj na mne)

Strana
z2
bambinomio99
31. aug 2021

New yorker, HM a CA majú taký štýl a nájdeš aj v Reserved aj Gate aj Orsay

lelluska
31. aug 2021

Kupujem z KalediFashion. Mám ich od nich vela druhov a paci sa mi, že sú nezničiteľné. Krasne držia tvar po XY praniach.

danka56
31. aug 2021

@adik64 ahoj prosím ta a nepresvitaju?

adik64
31. aug 2021

@danka56 Tmave farby absolutne nie, je to taky hrubsi pevnejsi material. Pod svetlejsie odtiene treba telove pradlo.

simca06022011
31. aug 2021

Ten styl nosim aj ja 😁 od porodu 10 rokov 😂 Aj sportove bývajú jednofarebné, cize urcite pozri aj sport.
A inak, tchibo ma teraz dazdovu kolekciu a su aj tam rozne nohavice. Ale teda legíny nenosim len tie bavlnené, ale aj riflove, potom z latky klasickej nohavicovej. Tie tchibo vydrzia dlho, takze ak chces kvalitne vyber tam, pripadne poskusas a vratis. Pozor na veľkosti, maju podka mna vacsie cislovanie. Bonprix ma klasiku, tie kupujem na doma, lacne su podla mna, ponosim nejakú dobu a vyhodim. Teraz som v decatlone kupila perfektne hrubsie šedé leginy, makkucke. Tie sa mi pacia 😁 ale klasiku od nich mam tiez a kvslita je taka, ze 10eur leginy, nosim tak pol rok a rozpadnu sa, plus niektoré presvitaju - zalezi velmi od hrubky materiálu.

lyci
31. aug 2021

ja preferujem bavlnene, s vyssim pasom, hrubka tak akurat. z CaA mam vyse 10ks, rozne farby, za mna najlepsie. potom mam pikaluna, lelosi, lindex, decathlon, adidas, orsay... pikaluna su tensie ako lelosi, ked je chladnejsie, tak je v nich zima. lindex ma strihy na sirsie zadky a stehna a kratsie na dlzku, ale jedny mam ani neviem kolko rokov, nosim ich hlavne v zime a stale drzia tvar, nezmolkuju sa, ziadne dierky, nevyprali sa. decathlon su dost hrube a dost elasticke, ale mam ich kratko. lidl sa hned vytaha a strati elasticitu, tie su rychlo na vyhodenie. bonprix som vratila, zly material aj strih. hlavne na pase su dost divne robene

vivitn
31. aug 2021

@dadymima Lelosi a Pikaluna sú lapače prachu... neskutočne sa na na lepí prach..toto mi žiadne legíny ešte nerobili 🤔 sú pohodlné,ale nikdy viac.Mám čierne a tmavomodré.

savanna
31. aug 2021

Ja kupujem v Bepone. Su drahsie, ale pohodlne a vyzeraju dobre. A ked sa uz vysuchaju/vyderu, nechavam si ich na sport a aj na sport su uplne super.

krstn003
10. nov 2025

ahojte, mate skusenosť aj s nejakymi ktoré formuju postavu?

erikama8
22. nov 2025
@krstn003

ahojte, mate skusenosť aj s nejakymi ktoré formuju postavu?

@krstn003 no ja som si minule kupila nebbia a veru ine momentalne nenosím na bestform maju

Strana
z2