icon

Kde kupujete legíny?

31. aug 2021

Potrebujem poradiť, najlepšie e-shop na kvalitné pekné elegantné leginy. Napríklad, dnes som si kúpila z lindexu, ale sú strašne dlhé. Lelosi nechcem ani náhodou. Zároveň aj nejaké tenšie nepremokave nohavice, ale nie oteplovaky.
Poradili by ste mi? Teraz som kupovala deťom a už som unavená z toho hľadania. Preto uvítam vaše odporúčania.
Ďakujem.
(Dodám, ze mam 170cm a 70kg, takže bolo by fajn aj niečo čo bude dobre sedieť aj na mne)

Strana
z2
mirkakab
31. aug 2021

Ja kupujem v bonprixe. Dcéram som kúpila lelosi, ale tie s bonprix sa mi pozdávaju viacej.

pipikcek
31. aug 2021

Jedine z Nextu mi dcéra naozaj odnosí s tým, že ich neroztrhá. Síce sú drahšie, no pevné.

lorin29
31. aug 2021

Bonprix a kúpila som si čierne z lelosi ale všetko sa name chyta.. Na farebné sa podľa mňa nebude ale tie čierne to je strašné.. No ale aj tak sú pohodlne

adriannasvk
31. aug 2021

Jednoznacne allsort.sk pozri 😉

monkasponka
31. aug 2021

Prečo nie Lelosi? Obzeram ich už dlho a same chvaly na ne... nekupila som, len dosť zvažujem.

simca06022011
31. aug 2021

elegantne leginy? na sport? alebo nebodaj do prace? mne slovo elegantne a leginy do kopy nejde, no ale: kupujem decathlon, nejake mam aj z bonprix a tchiba (tam skor take ze leginsy, dzeginsy a sportove nohavice= leginove teplaky v podstate, rozne typy mavaju)
Co sa tyka nepremokavych nohavic, teraz neviem ci je prave "sezona" ale mava tchibo nohavice softshellove alebo ine sportove nepremokave. Bud medzi lyziarskymi vecami (nie su to oteplovaky) alebo "do dažďa".

iffushka
31. aug 2021

Lidl eshop

qetka
31. aug 2021

skus tuto: https://abrakastore.sk/
ak nechces lelosi, tak urcite neodporcam ani pikaluny, tie sice maju podla mna krajsie vzory, ale su o teosku horsie na kvalite. Ale zas su kratsie a hrubsie - menej sa natahuju

autor
31. aug 2021

@simca06022011 toto je aktuálne môj štýl, kvôli kilam po pôrode. Vyzerá to elegantne a schovam čo treba.

autor
31. aug 2021

Tak ste mi teraz dali veľa na výber 😅😅🙏🙏 ďakujem
Idem pozerať.

autor
31. aug 2021

@monkasponka neviem, ta cena ma odrádza. Podľa mňa to preháňajú.
@pipikcek pre mňa nie pre deti ale ďakujem 😀

certica22
31. aug 2021

https://klotinkfit.com/sk/kategoria/leginy odporucam mam ich ,som spokohna a maju v ponuke aj nepremokave🙂

autor
31. aug 2021

Idem zaradom baby 👌
Ďakujem

damiana1992
31. aug 2021

@monkasponka ja napr už len preto ze ich reklamy sú všade a idú mi na nervy 😀

pipikcek
31. aug 2021

Veď to, že si žena ti nebráni mat legíny s jednorozcami z nextu 🤣🤣🤣

autor
31. aug 2021

@damiana1992 presne.... aj kvôli tomu. A napíšu šialená akcia a z 32 na 29....
Nedám za legíny 50, ani 30 eur🙈 potrebujem ich aspoň 5, viac farieb a ešte tie nohavice do dažďa. Nechcem obrať rodinu z rozpočtu o 300eur kvôli mojim leginam 🤑🤑🤑

avanka
31. aug 2021

Tchibo má super kvalitu...výborné má aj ZAJO,ale to sú športové,mám ich na bicykel

autor
31. aug 2021

@pipikcek ale ja hľadám jednofarebné a nie športové ku blúzke či košeli či ku svetrom. Chápeš...niečo ako na tej foto. Krémové, maslové, čierne, modré hlavne nech vyzerajú dobre a nie ako od ukrajinky za 5 eur. Neviem ako sa volajú tie materialy, ani čo mám vlastne pozerať. Tie z lindexu mali perfektný materiál len zas veľmi tenký.
Najhoršie na tom je, že vlastne sama neviem čo presne chcem.

3petka
31. aug 2021

Skús ešte evona-shop.sk Ja som vždy hľadala nejaké čo majú veľký podiel bavlny a tieto sú super prijemne.

autor
31. aug 2021

Chýba mi tam čiarka
, ku košeli.... aby ste pochopili 😆

kate_cs
31. aug 2021

Ja mám abraka.
Krásne, kvalitné, slovenské, ekologické a sú naozaj pohodlné. Mám podobné miery ako ty a M sú mi dobré. Ja ich môžem len odporučiť. To sa na Lidl, Tesco či Tchibo ani nechytá.
https://abrakastore.sk/kategoria-produktu/leginy/

adriannasvk
31. aug 2021

Skus tie allsort,ja ich mam vyse roka a su stale ako nove,stali sice 29€ myslim ale neviem preco by si potrebovala 10 ks...podla mna ti 2-3 ks rozne stacia...ja mam zateplene odtial a su super😊

luccy89
31. aug 2021

A calzedonia? Tam maju take nesportove, napr vzor rifloviny alebo kozenky a su fajn pohodlne. Aj tie neutralne farby najskor tam.

adik64
31. aug 2021

Odporucam zn. Veronika In, leginy su drahsie, ale ozaj perfektne, sedia ako druha koza a maju vyssi pas, cim krasne formuju postavu. Ja uz ine leginy ani nenosim, velmi som spokojna. Maju ich v lesklom a polomatnom prevedeni. https://www.veronikain.sk/leginy-leskla-plavkov...

pipikcek
31. aug 2021

Neviem no, neporadím. Ja som mala napr z New Yorker kozenkove, ale dobrý shit to bol… sotva jednu sezónu mi vydržali. Tiez by sa mi hodili nejaké, počkám čo poradia. Ale 50€ za jedny legíny sa mi tiez nechce dávať.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dadymima
31. aug 2021

Ja odporucam calzedoniu, su naozaj pohodlne. A preco nie lelosi? Ja po ciernych poskulujem, vsade som citala same chvaly…

chrumka333
31. aug 2021

Ma niekto skúsenosť s týmito?
https://www.reparada.cz/bambusove-leginy/

autor
31. aug 2021

@chrumka333 bambusové môžu byť tiez veľmi prijemne

autor
31. aug 2021

@dadymima
@luccy89
No zatiaľ vyhráva calzedonia. Presne také niečo hľadám