Kde kupujete podprsenky?
Baby kde kupujete podprsenky? Kvalitné. Žiadne H&M a podobné obchody.
@kikus7 ja som sa za môjho zivota nahladala a vyskusala takych aj onakych podprseniek veru dost. 😅 A cim som starsia sa mi nechce stracat cas behanim po obchodoch a hladat. Viem, co mi sedi, idem na istotu, kvalitu a ja som zase typ, ze si za podprsenku priplatim, aby som sa citila komfortne, zato radsej nakupujem 😍 ostane veci v sekaci, tam usetrim.
Je aj vyborna slovenska znacka Amore, ceny maju fajn aj su pekne.
Musim objednavat z CR zo stranky spravnapodprsenka. Len tam maju moje cislo a konecne som nasla podprsenky, co pomozu mojmu chrbtu
Lindex
Tesco
@zuzubb007 no ja mam osobne veľmi zlu skúsenosť.
Kúpila som si tam podprsenku nedávno ,dvakrát som ju prala a aj posledný
Počas prania vybehla odtiaľ kostica,ktorá sa zasekla do bubna vyše trištvrte a ešte som si skoro pracku celu pokazila čo taký neskutočný rachot,že som nechápala čo sa deje
A záhada?
Na podprsenke ani najmenší náznak diery odkiaľ ta kostica mohla vyjsť…
V živote by som si tam podprsenku už nekúpila
Kúpila som si už za svoj život x podprseniek ,ale takúto skúsenosť som nikdy nemala a to som dokonca prala podprsenku aj už s poškodeným z tých kostic a nikdy nevybehla počas prania
@richie233 dakujem krasne Vam aj dalsim, kto radil Attractiv, ozaj neskutocna kvalita, kupila som tam dnes velkost 80H od nich, sportovu s kosticami, ani som nevdela, ze vobec existuje sportova takej velkosti.. a o tomto obchode tiez nie, len vdaka vygugleniu tejto debaty 🙂 po troch rokoch ma neboli chrbat, ozaj srdecna vdaka, odporucam tento obchodik v bory mall vsetkym

@richie233 @gab Kúpila som aj za menej a sedia mi dokonale. Len treba hľadať. Ja som v tomto asi náročná, neberiem prvé, čo vidím. A už sa mi moje zmýšľanie osvedčilo. To, že je niečo drahé, neznamená, že to musí byť vždy kvalitné a len jediné riešenie. Peniaze nekradnem a zbytočne nerozhadzujem, i keď občas si aj doprajem. Len proste ak môžem niečo kvalitné dostať aj za menej, tak nemienim vyhadzovať zbytočne za to viac. A vždy to aj poteší. 😉