icon

Kde kupujete ŠATY na bežné nosenie?

12. jan 2021

chcem postupne vymenit svoj satnik za elegantny, nakolko som uz mama (zatial len na materskej), ale aj tak,uz sa patri aj vyzerat tak slusnejsie... chcem uz posobit elegantne planujem nakupit elegantne topy bluzky svetriky kardigany sukne lodicky... len neviem kde kupit take saty na bezne nosenie na vonka, aj do prace?? potrebujem aj na letne obdobie aj na zimne kludne pletene kde kupujete vy?
a este mozete poradit aj elegantne doplnky co nosievat ku tomu.
Chcem uz vyzerat predsa len ako dáma, a nie ako pubertiacka v teniskach od vedla.... (mam 24)
dakujem za kazdu radu 😊

Strana
z2
ivca88
12. jan 2021

Kocka, neblázni. Máš 24...
Ja som takýmto obdobím tiež prešla. Mala som pocit že už sa to tak patrí a poviem ti, prd makový..
Keď budeš mať 35 tak budeš ľutovať, že si sa už od 20-ky takto obliekala.
Netvrdím, niekomu sa to hodí, ale niekomu naozaj nie.
Teraz mám 26 a mám červené vlasy, piercing v pere, chodím v rifliach, tielku a šiltovku mám naopak...sice sa mi lodičky páčia, ale pri dvoch deťoch sú mi proste na nič.
Ak sa chces zmeniť, tak to samozrejme urob, ale len ak sa tak cítiš dobre. Nerob to preto, lebo sa to patrí alebo že tá a tá kocka na Instagrame sa tak oblieka...
Vytvor si vlastný štýl.
Možno ti práve tvoj muž povie, čo sa ti najviac hodí ☺️
Ja som sa už na strednej opičila po kamoška, ktorá nosila sako a lodičky, a spätne sa na tom strasne smejem, lebo sme boli 16-17 ročne mladé baby a nie žiadne podnikateľky. Vyzerá to proste vtipne 🙈

mpg
12. jan 2021

Dá sa obliekať aj mladistvo, aj elegantne. V 24 rokoch môžu byť aj rifle, ale nie nejaké ten opotrebovaný vzhľad, ale kvalitne vyzerajúce a mohli by byť aj farby napr. teraz je moderná okrová alebo sivé, na leto biele a k tomu napr. biela tunika alebo blúzka, prípadne aj tričko, ale kvalitné /nie s nejakými nápismi/. Aj tenisky sa dajú kúpiť aj slušne vyzerajúce. K deťom sú lepšie nízke opätky, do práce by mohol nosiť aj opätky, kto je zvyknutý, ale sú aj na leto rôzné topánky len s takým trochu zvýšeným opätkom.
Postupne sa to dá vybudovať si slušný šatník, aj šaty sú ukazovateľom o akú osobnosť ide. Tiež treba prihliadať, či je to vhodné k typu postavy a vybrať si veci, ktoré zakryjú nedostatky.

janeninka
12. jan 2021

Nejake prijemne bacis saty by si mohla pohladat aj ma Sashe alebo Miestni a podporit reg.vyrobcov. inak reserved, mohito a orsay mam aj ja rada. Okrem siat mam rada aj sukne - si flexibilnejsie ako saty a tiez siroka skala - pohodlnejsoe aj elegantnejsie.

denisa2019
12. jan 2021

.

vickyyn
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2