Kde ľahko získam titul bakalár alebo Bba?
Zdravim. Pracujem ako financny manazer a nemam vysoku skolu - potrebujem vsak co najjednoduchsou cestou ziskat titul Bc alebo BBA. Nemyslim len kupit si titul. Myslim skor kde sa da lahsou cestou ziskat bez chodenia kazdy vikend na cely den niekam a studovania knih po veceroch. Mam manazersku prax 3 roky a chapem ze to rozculi niektorych tu ale skratka aby som sa dostal vyssie vo svojej praci potrebujem aspon Bc. Pocul som ze su rozne mickey mouse skoly ktore proste ked budes platit a chodit tam tak ta to nechaju dokoncit - presne o toto mam zaujem. Poradite mi skolu kde sa to da?
@viera27 No, a teraz si zober, ze niekto túto školu vystudoval predtým, ako získala zlú povesť. Skúšky porobil, učiť sa musel ako na iných VS a niekto ho kvôli povesti školy ani len nezavolá na pohovor. Len tak, z princípu, lebo je to škola "nechtového dizajnu". A pritom, vo vela firmách ani tú VS netreba, dokonca ani jazyky, hoci ich majú v požiadavkách. Dať si ju do životopisu alebo nedať, hoci ho to stálo 5 rokov života? Myslím, že takto spoločnosti prichádzajú o kvalitných ľudí, pretože, ak niekto hľadá fyzika alebo lekára, nebude sa na pozíciu hlásiť nikto s vyštudovanou sociálnou prácou. Ale vylúčiť uchádzača kvôli predsudkom, hoci inak spĺňa všetky požiadavky mi príde choré
Myslim, ze nekvalitnych skol na svk je hafo, staci vybrat odbor socialna praca a pod.
@casper77 a odkiaľ si? Mne zabezpečovali štúdium na ujak Amos Vrútky, možno sa na nich nakontaktovať, myslím že potom prešli na paneurópsku alebo také niečo... Oni boli vtedy to čo hľadáš, teraz neviem.
@dara42 tiež by si si mala po sebe prečítať čo píšeš, lebo čítať sa to nedá 😘
@coccinellaseptapunktata > vrutky? to ako tam je vyska? das mi nejaky link?
http://www.vsm.sk/svk/uchadzaci/uvod/list-uchad... toto sa mi náhodou zjavilo na tb a vyzerá, že by mohlo pasovat..
@ebi88 nemate sajn co je pretazenie a fyziku ideme sa pobavit. Lebo len .... nepise skryto v urazkach !paci sa Vam Vasa medicinka. Ja som normalna, ale otazka je debilna a uraza poctivych ludi. Vy ma idete odsudzovat za pravdu tak kludne . Len jedna vec ak netusite o fyzikalnych zakonoch ako napriklad akcia a reakcia je v rovnovahe tak nepiste . A prosim zistite si ako to vyzera na VS vsetci chcu tituly a plat 1000 minimalne v cistom hoci nic nevedia samy vyriesitt. pretoze ani ja som to nevedela a vazim si ludi bez titulov aj upratovacjky , pretoze ty uz nieco dokazali a nepotrebovali "titul" Takze toto iba k Vam a asi ste nestudovali teraz niekedy ze resp vobec. Mne to nevadi , lebo kazdy je original a mna elementarne javy bavia. Mam titul no a co . Je mi nanic. A ludia sa vekom naucia najviac aj ked niektory asi nie: ( .
Urazit ste ma vy nemohli viete precco ?? Popremyslajte ak to " nepretazi Vas komp" a anio chcem urazat lebo vy ste zacali a ....
@casper77 oni fungovali ako vzdelávacia inštitúcia, ktorá zastrešovala vs zo zahraničia na svk, pôvodne sa ujak začínal dokonca vo Vrútkach, no neskôr nedostali akreditáciu tak vznikol Hrozenkov🙂
Viem že potom s ujak skončili lebo koho budú do Prahy posielať a mali niečo iné, ešte cca 2 roky dozadu som bola s nimi v kontakte cez amos@gmail.com ci ešte tak fungujú neviem, múdry Google ukázal iný charakter podnikania na tej adrese, no možno robia toho viac. Ak ich budeš kontaktovať napíš že bývalá študentka ujak Ti dala tip.
@majdalenka23 jasne a naco kto chce ten precita a kto nie a chce iba rypat tak ten bude.
@dara42 😉
😉
@guinevre ten velmi kratky cas je aktualne 4 roky a Mgr je + dalsie 3, takze nemyslim ze 4 roky su kratka doba.
@kajabartal a este doplnim, ze skola uz dlho fungovat nebude. ma vazne financne problemy. Z tohto dovodu uz zavreli fakultu na palackeho aj na Poliankach a ostalo uz len Namestie 1. Maja. nie su studenti, , dokonca tento rocnik neotvorili stud odbor socialna praca denna forma. Ludia si zrejme zacali uvedomovat, ze ak vzdelanie, tak kvalitne. PS, ja tam tiez studujem, som v Bc rocniku, ale ja popritom mam dalsie VS skoly
@dara42 studovali ste fyziku, pochopitelne poznate fyzikalne zakony, to da rozum. Tak ako sa ja tu mozem zacat vystatovat o znalostiach pr. trestneho prava, co je to zlocin, subeh, zavinenie.. a podobne. No, kedze som to studovala, patri sa mi poznat tieto pojmy a ich vyznam. Necakam ze mi napr. Vy fyzikarka zacnete recitovat skutkove podstaty tr.cinov alebo vykladat ustavu. Takze tieto vase argumenty a ohananie sa poznanim znalosti svojho odboru, sory, su mimo a posobia az arogantne, co teda pre mna nema nic s inteligenciou.. aj tu vidiet, ze vs, a "pretazenie" nie je vsetko. Prepacte, ale pisete v niektorych ohladoch az obmedzene. To pravda nic nemeni na tom, ze na kvalitu nasich vs a studia na nich mam tiez svoj nazor... vas sa urazit nesnazim, ak vas urazil moj nazor na to ako sa javite, na zaklade toho co ste tu napisali, necudujem sa. Nie je pozitivny. To zvykne urazit.
skus chemtech v Bratislave...tam tiez kazdy preliezol 😀
Na Sk kdekolvek, tu ma kazdy blbec titul🙂
@ebi88 Nic ste nepochopila ja sa nevystatujem ja si vazim normalnych ludi . Nie tupcov ako poniektory a vy zrejme nepatrite do skupiny normalnych ludi . ja sa nicim neohanam Skuste rozmyslat ak Vas to nebude boliet dobre . Pisem ja si vazim aj upratovacku , lebo ta uz daco dokazala aj bez titulu. kde sa ohanam nieci. kto je tu za debila ako mi naznacujete. Vy sa ohanate jednym slovom ktore poznate... co to ma byt? Ano k Vam som arogantna neznasam ludi typu toí nic ze nechapem aj tak budem urtocit . Ja svoj intelek nevystatujem ako to sustavne vypisujete. Vy sa chcete blisnut ci citate a nerozumiete . Alebo aj vy studujete za prachy a preto takto hlupo utocite . ja mam kamaratoch ucnovkaroch a romov a advokatoch , sudcov ... mne je jedno kto aky je !!!! Ale kto sa ako sprava a konecne si uvedomte co spustil ten magor. Vam uz nic nebudem pisat nema to vyznam . nechapete alebo si nechete priznat chybu.
Mne je sum a fuk ake mate vzdelanie . Ak by ste mali aj zakladnu povedala by som aha aka uzasna zena , keby som mala jeden jediny dovod. zatial sa len cudujem ake velke ego a somariny mi vkladate do ust
@zunastruna ano presne
Ebi 88 Hej kde ? Aha to je 2NZ ziaden meter na ludi. Aha tak uz rozumiem. Nepochopila ste to. A ano nauznacila som , aka bude moja reakcia na Vasu aroganciu. Ak nerozumiete slovu da sa vysvetlit. A vy ste mi neslusne nadavala do debilov sice skryto ale prva. takze pozor ... to uz nevezmete spat a nemam inak casperovy som sa ospravedlnila citala som jeho vysvetlenie. lebo jeho otazka ma urazila. ja som vzdyy bola poctiva , aj v studiu. Vam sa ale neospravedlnim nemam zaco!
sprava :
ebi88
Príjemcovia: dara42
No pisete ako neandertalec, pani, neviem co ste zac, ale tak akurat na fyziku to vazne vyzera. Ze su vs na urovni akej su je jedna vec, ale vy teda nie ste ukazka komplexnej osobnosti pre mna, sory.
dara42 2016-12-09 20:03:39 píše:
ja uz k tejto osobne nezaujimam ziaden postoj. Ukazka mladej exxxx osob... to je ale buducnost co???
@dara42 ani nechcem vziat spat, ani necakam ospravedlnenie, ani sa vam neospravedlnim. Pekny vecer. * v slovenskom jazyku, ked vykame, oslovujeme v mnoznom cisle, pr. Vy ste nadavali, nie nadavala, a pod. Ale to pani s takym uzasnym vydretym titulom z najtazsieho odboru sveta zaiste vie .. pekny vecer prajem.
Bože môj, toto vyštudovalo za moje dane?
@casper77 ahojky..tak ja som chodila na UJAK do Prahy, ale ani jednu skúšku nám nikdy nikto nedal za úsmev, takže sme si to krásne odštudovali...zo skúšok ako aj zo štátnic sa vyhadzovalo jedna radosť-ale zrejme takí kandidáti čo si mysleli že to dostanú asi len za prítomnosť..takže veľa šťastia a zdaru do učenia atď.
Ebi davam Vas blokovat je mi Vas luto ozaj vsetko zle sa raz kazdemu vrati . Potom si spomente ako ste sa spravali . Ja som bola arognatna k Vam

@coccinellaseptapunktata > hrozenkov uz nefunguje ;) preto sa pytam na alternativy ;)