Kde ľahko získam titul bakalár alebo Bba?
Zdravim. Pracujem ako financny manazer a nemam vysoku skolu - potrebujem vsak co najjednoduchsou cestou ziskat titul Bc alebo BBA. Nemyslim len kupit si titul. Myslim skor kde sa da lahsou cestou ziskat bez chodenia kazdy vikend na cely den niekam a studovania knih po veceroch. Mam manazersku prax 3 roky a chapem ze to rozculi niektorych tu ale skratka aby som sa dostal vyssie vo svojej praci potrebujem aspon Bc. Pocul som ze su rozne mickey mouse skoly ktore proste ked budes platit a chodit tam tak ta to nechaju dokoncit - presne o toto mam zaujem. Poradite mi skolu kde sa to da?
Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína uberať nesprávnym smerom a je plná urážok, musím zasiahnuť.
Fórum na MK je verejné, čiže do fóra môže prispieť hocikto. Vaše názory budú vždy odlišné, a preto prosím, aby ste akceptovali názor každej užívateľky. Nie, aby ste sa urážali.
Prajem si, aby Vaše debaty prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných, verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.
Verím, že každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”
Ak sa bude diskusia opäť uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.
Prajem príjemné diskutovanie,
Ďakujem
Adminka fóra
Podla mna hocikde na SK. Ak sa najde nejaka vynimka, tak len potvrdzuje pravidlo. Uplne, ze len tak podarovat... Asi nejaka socialna praca, sladkovicovo?
@casper77 velmi sa ospravedlnujem. ja som napisala nespravne. Odpuste mi mylila som sa vo vas. Ale urazalo ma to co ste napisali. Ja mam vydretu VS,. Ale ludia bez VS nie su nicim iny a vonkoncom nie podradny!!!! SU to uzasny ludia a praktickejsi v zivote!!!!
Ale najhorsie je ze zamestnavatelia si neuvedomuju, ze v skusenych robotnikov maju velmi vela. Ing ci Mgr bez skuseneho kolegu (trebars aj bez titulu nie je nic) . Mylila som sa ste vekmi mudry clovek . Prepacte mi, prosim Vas
ospravedlnujem sa okrem ebi88 vsetkym ak som niekoho utrazila Adminka ma pravdu. U mna vzblkli emocie. Niekto za peniaze a niekto poctivo. No urazat ani skryto sa nema. Pravda
prepacte mi
moj terajši šef ma takyto ....doslova kupeny titul MBA kdesi v Brne... študoval tam jeden rok a vuala pred menom sa pýši týmto....
http://www.cemi.cz/sk-CZ/
@dara42 ja som si citala vase prispevky pre istotu este raz, ci mi ozaj nieco neuslo a musim povedat, ze.. u mna nevzblkli emocie a nabuduce uz o svojom citani s porozumenim nebudem pochybovat. ale mile je, ze sme mozno rovnako stare, z toho co pisete a pisete mi ako "mladej buducnosti" 🙂 dakujem. a usmevne je, ze ste ma chceli dat blokovat, no a aha :D tu som, pisem. co ste si mysleli? ze sa z vas admin poserie? xD a teraz moze zamknut celu diskusiu :D
Ebi 88 urcite nie Vam nie a nie nesme rovnaako stare ani nahodou to som si na 100% ista
ebi88 si starsia ak si 88 a autor clanku nie si ty.
neviem , kde predavaju tituly , ale viem ze technika v KE nieje celkom taka, tam sa tazko dostat na ekonomiku vraj ale studium uz je o nicom , takze mozno skus aj tam
ale ruzomberska je super pre produkciu diplomov bez vedomosti je to katolicka ani nie ss a maju diplomy... kolegyna tam studovala
Na univerzite Sv.alzbety v ba. Skoro zadarmo, stačí vedieť čítať a podpísať sa.
rýchlokvasení bakarári🙂 mnohé máte pravdu
zirafienka ja som povedala , ze neviem, A ja nie som Bc a ani rychlokvaseny moje studium trvalo 6 r a to som nic neopakovala... takze neviem kde sa studuje za peniaze najlahsie. Ale ked som si odskocila ucit hoci nie som ucitelka , tam som mala kolegynu z Ruzomerskej a tam mama skusky ktore boli smiesne (prace odovzadat ) u nas by sa nedali nazvat skuskami boli to prace alebo cvicka.. a u nich skusky. Ona sama povedala ze je to skola o nicom . Teda ak potrebujes diplom. Teda preto ju "odporucam"
Myslim ze tie pobocky skoly svatej Alzbety, tam idu skusky iba za peniaze. Chalan Mgr. Nevie ani aky odbor studoval-bez srandy, pisala som diplomku :D
@kajabartal Asi si nedocitala celu prvu stranu. Opakujem: "Za kratky cas" v porovnani s tym, ze na ucenie mala tak dokopy 3 hodiny tyzdene. Keby sa kazdy student na vyske studiu venoval 3h tyzdenne, mohol by ziskat titul teoreticky za ovela dlhsi cas..."
A 3 ci ak sa teraz zmenilo na 4 roky, to je uplne jedno.
@dara42 ani neviem preco na vas este reagujen, ale k sukromnej sprave ktoru ste sem zverejnili ste dodali "ja uz k tejto osobne nezaujimam ziaden postoj. Ukazka mladej exxxx osob... to je ale buducnost co???" A inde ste tiez pisali nieco v zmysle "ste mlada ale to musi skoncit" a nakoniec som od vas starsia ? Tak toto na pobavilo. Nakoniec to ja sa potom mozem realne obavat buducnosti :D pekny den
@casper77 no neviem na čo tu drazdis :D myslíš že ti niekto dá info, že sa neučil a titul mu dali? Čo je to rýchlo mať Bc? Ak mas vedomosti urobis hocijakú školu... A s 3 ročnou praxou manažéra sa nedaj vysmiať ;) tváris sa ako keby si všetko vedel videl... Ak si o tom presvednecny, ten titul si kup ako tvoj známy...
@simca06022011 myslím, že autor to skôr videl tak, aby to nebolo ani neviem ako to popísať, na príklade? Ten spomínaný Hrozenkov fungoval tak, že to nebolo denne ani externé ale kombinovane štúdium, teda samoucenie + podstata v prednáškach, ktoré sa zrealizovali asi 3-4x za semester cez víkend, 3 dni v kuse sme sedeli a počúvali od rána do večera, pripadne mali aj skúšky a zápočty neskôr. Ak išlo o práce tak sme ich elektronicky odoslali. Žiadne skúškové obdobia neboli, skúšky boli na ďalšom stretnutí. Ale učiť sme sa museli, zopár spolužiakov vyletelo aj zo štátnic nielen skúšok. Ale nebolo to tak časovo náročné, učiť sa mohol hocikedy a prednášky nikde nie sú povinné, ale vyžadujú sa. Možno nebolo toľko predmetov, niekedy aj odveci, ako na iných školách. A mali sme tam práve tých garantov štúdia, čo nám povedali čo a ako, čím to bolo ulahcene, keď viete čo od ktorého profaka očakávať.
@dobromila1111 > vdaka pozriem si to ;)
@alaguema a nepríde Ti to ako diskriminácia? Pokiaľ ide firme len o to, či má uchádzač VŠ, aký je rozdiel medzi absolventom FTVŠ, práva v Sládkovičove, masmediálnej komunikácie a Soc. práce Sv. Alžbety?
@lenkahorny nie nie je...
@lenkahorny Poznám ľudí, ktorí si túto školu zvolili len preto, lebo je úplne nenáročná. Aj to niečo o človeku hovorí. Diskriminácia? Neviem... Zamestnávateľ si môže vyberať zamestnancov podľa vlastných kritérií.
ja sa uz ozaj nebudem k provokaterke vyjadrovat , proste nemam cas na ludi ktory iba provokuju . Je to detinske a hlupe a v 31 r je to hodne ludi citujem "komplexnych exxxxxx. " A dost !!!
Ak nevie zakazat provokacie admin , tak uz neviem.

@dara42 aaano? Noo. Tak aj ja vas dam blokovat :D ste rada?