icon

Kde mi dajú najlacnejší a pritom najlepší bežný účet?

ivka82
6. jún 2011

stará banka ma sklamala,poplatky cca 4 eurá,všetko vacsinou robím elektronicky, ak niekto vie poradiť o lacnejšej banke nech sa ozve..ja v tom mám guláš:((

sisaha
6. jún 2011

nepises aku banku si mala doteraz. Banky maju rozne poplatky, treba si popozerat, ktorá čo ponúka a čo za to chce. Niekedy lacnejsia neznamena najlepšia. Na to si treba dat pozor. Ja mam TB a som spokojna. Ak robis cca 10 platieb kartou mesacne (aspon myslim), tak sa ti poplatok z 5 eur znizuje na 2,50 eur. Ak mas v TB (aj na viacerych uctoch) sumu presahujucu 10 tis.eur - mas vedenie uctu bez poplatku. Takisto ak ma v tej istej banke ucet aj manzel poplatok je polovičný. Takisto treba zohladnit aku ma banka sieť bankomatov, ci je bankomat pre teba dostupny, pretoze vyber z ineho bankomatu je spoplatneny dost vyraznym poplatkom.

liz_lemon
6. jún 2011

myslim, ze taka banka ani nie je, lebo ked aj ma ucet zadarmo, neponuka take sluzby ako banky, ktore si pytaju poplatok
ale celkom dobra je Zuno banka, ktora ma ucet zadarmo, takisto aj embosovanu kartu ma zadarmo, ale vybery z bankomatu ma spoplatnene 0,8 EUR, co je dost, kedze ja z bankomatu nevyberam, je to pre mna idealna banka

o_o
6. nov 2011

skus Zuno, alebo mBank

Zuno ma vybery spoplatnene, nad 50 eur v bankomatoch TB zadarmo
mBank ma 1 vyber mesacne zaradmo, v ktoromkolvek bankomate, v zahranici tiez vsade zadarmo

ak ti nevadi, ze nebudes v kontakte s tetami na pobocke, internetove banky su pre teba to naj.

kiarka
6. jan 2012

Ahojte neviete kolko učtuje ZUNO banka za výbert z bankomatu?Je to ako v m-banke? 1 zadarmo ostatne spoplatnené?

hanulka26
23. nov 2016

Viete o niektorej banke, ktora ma podobne podmienky ako zuno???