icon

Kde miznú osobné veci v nemocniciach?

16. nov 2024

Synovec bol v nemocnici s akútnym zápalom slepého čreva, všetko v poriadku, včera boli po neho a zrazu sa zistilo, že nemá ani tepláky ani botasky v ktorých prišiel. Sestrička povedala, že keď prišiel už to nemal ani v zozname to nebolo😁 Mne sa to zdá byť bizarné, kde to mohlo zmiznúť.

Strana
z2
jaja9098
16. nov 2024

Priateľ bol raz v nemocnici na ct a zabudol si tam striebornú retiazku, keď sa po ňu vrátil tak mu povedali že tam nie je 🤦🏼‍♀️

terezka1947
16. nov 2024

Bohužiaľ,kradne sa a personál to nemá ako ustrážiť.
Vedia to niekedy zamkknut v skrinkách,ale....ľudia sa všelijakí liečia po izbách 🤷

autor
16. nov 2024

Sestrička tvrdila, že pri príjme to nemal a myslela si, že si to zobrali domov.

pribinak
16. nov 2024

Sestrička si asi mysli že v novembri prišiel len v trenkách a na boso 😃😃😃

To sa už nedopátrate

madeincssr
16. nov 2024

Neodvazala ho sanitka? Ak ano, nemohli oni potrebovat pri ulozeni na lehatko a vysetrovani v sanitke, aby nemal topanky a nohavice?

brona235
16. nov 2024

Alebo sa skuste opytat na urgentnom prijme. Mohol to nechat tam a na oddelenie prist bez toho

autor
16. nov 2024

To bolo tak, že zo školy to hlásili, prišiel pre neho dedo a odviezli ho do nemocnice na urgentn. Keď prišla švagriná už bol na oddelení.

catherinah
16. nov 2024

Ja by som bol rada, ze ho ošetrili a nejaké tepláky a tenisky by ma netrápili. Aj keď chápem, ze stavať sa to nemá, ale vidíš sama koľko ľudí sa tam premlelo.

elisaeli
16. nov 2024

Skuste sa opytat na urgentnom prijme. Tam zvyknu vyzliect pri vysetreni a potom to uz len nevzali na oddelenie. Teplaky kaslat, ale botasky dnes decka nenosia lacne, takze to uplne chapem

luccija
16. nov 2024

@catherinah tak tie tenisky možno stali 100 eur aj môjmu otcovi niekto zobral z izby Dettol🙂a knihu bol tam sám a iba chodila upratovačka upratovať bol rád, že ide domov a nie riesit kto to zobral.Dvere boli dokoran išiel na vyšetrenie a už to bolo prec

autor
16. nov 2024

@elisaeli možno sa to na urgentnom stratilo, tak sa aj tam spýtať?

panonia
16. nov 2024

Asi to bude na urgente, keď sa ponahlali určite ho tam prezliekali...niekedy sa stane že to nepošlu na oddelenie, tiež nechapem.

autor
16. nov 2024

Otec spomína, že na urgentne bol vyzlečený, ale z urgentnu išiel na vozíku. Bundu a mikinu držal v ruke, ale na spodok si nespomína, že sa to zvrhlo rýchlo 🙂 Zvyšné veci mal a to išiel zo školy, tak to bolo neplánovane, nemal nič na prezlečenie. Ešte ani mobil , sa nestratil , ktorý nosí v teplákoch.

autor
16. nov 2024

@brona235 to sa má ísť spýtať na urgent, či náhodou to tam nenašli, bude to týždeň. Neviem

lukbe
16. nov 2024

To sa tu na MK pýtaš ci máš ísť na urgent? Potrebujes nas suhlas? Toto fakt nepochopím.

autor
16. nov 2024

@lukbe že či to by nebolo trápne, švagrinej? Tebe by to bolo?

lukbe
16. nov 2024

Nie, nebolo.

januska12323
16. nov 2024

Prečo trápne? Sú to jeho veci aj keby to boli smradlave ponožky.

autor
16. nov 2024

@januska12323 tie mu nezmizli😁

benit
16. nov 2024

Raz tiez jedna takto isto hladala veci a v tom zhone a strese ich zobrala ona, hodila do kufra auta a zabudla na to. Nasli ich az neskor ked uz bol chlapec doma a tiez hladali v nemocnici ,nikde nenasli.

autor
16. nov 2024

@benit majú tam hlúpy systém, ostatné veci mal všetky. Na deda to bolo rýchle a švagriná keď už prišla už bol na izbe a čakal na operáciu, ani ju nenapadlo kontrolovať oblečenie.
Mne to celé pripadá bizarné😁 ale botasky mal za 60 Euro

larisa
17. nov 2024

Ľudia kradnú aj v nemocnici. Môj svokor lezal v nemocnici a na izbe bol televizor, ale ovládač tam nebol vraj ho niekto ukradol.

marca12
17. nov 2024
autor
17. nov 2024

Uvidíme ako to dopadne, podľa mňa len sa to zabudlo niekde , podľa mňa keby niekto kradol zoberie mu aj iné veci. Uvidíme, švagriná sa ide spýtať zajtra na urgent, aj keď je to trápne 😁 Botasky boli nové, aj na zimu vysoké. Mladý si nepamätá

autor
17. nov 2024

Nedalo jej to, volala, popísala tie botasky a našlo sa to na urgente😁

lukbe
17. nov 2024

No vidíš, nič tu nebolo trápne a super, ešte sú miesta s dobrými ľuďmi, kde sa nekradne.

autor
17. nov 2024

To nikto netvrdil, len to bola záhada.

lukbe
17. nov 2024

Niekto to tu práveže písal.

autor
17. nov 2024

Tak pocity boli rôzne, v prvom momente ťa napadne toto.
Prišla pre mladého, že ho púšťajú domov, tak mu už nič nebrala, že má tam to v čom prišiel logicky. A zrazu zistili, že má tepláky len tie čo mu doniesla a nemá žiadnu obuv. Samozrejme, že sa išla spýtať a jej povedali, že to nemal pri príjme, že si to asi zobral domov. A hnevalo ju to, že nikto za to nezodpovedá Tak v šlapkach išli do auta, a teraz ho nechceli preháňať, ale plánovali mu ísť kúpiť ďalšie a mrzelo ju to lebo predsa to kupovali niečo pred vyše mesiacom.
Aj som jej hovorila, že je to divné, keď sa mu hrabali vo veciach tak mikinu tam nechali, keď by niekto kradol zoberie aj mikinu a keď nebol v izbe asi aj minimálne slúchadlá. To nie je ani nápadne. Nie som zlodejka🙂, ale asi by som chcela byť málo nápadná.
A nakoniec sa to objavilo o 3 poschodia nižšie. Ako sa dostal hore. Otec tvrdí, že bol prikrytý.

autor
17. nov 2024

PS: čo je hovorila do telefónu tak bol aj čip na čo zistil, že mu chýba školský čip, bol v rifliach. Zajtra pôjdu pre to, lebo aj tak idú na prevaz
Operovali ho v utorok o 16 a domov ho pustili v piatok poobede, nie je to rýchlo

Strana
z2