Kde môžem naraz predať hračky a veci po deťoch?
chcela by som predat vsetky veci a hracky po detoch, ale nechcem predavat aposielat po kuse. neviete ci sa da predat to na nejakej burze alebo v obchode? len nie na detskych burzach, lebo tam je dost veci a tam nepredam ani polovicu. a ja chcem predat vsetko co najskor, kvoli miestu a stahujem sa do maleho bytu, cize to nemam kde uskladnit. dakujem krasne
To je dobré to by som aj ja chcela aby som niekde mohla všetko naraz predať a ešte aj za dobré ceny 😀 Žiaľ to asi nejde tak sa budem naďalej hrajkať s mojím bazárikom a budem vďačná aj keď si niekto kúpi len jednu vec 😉
Ja by som to tiež tak nejak urobila ako píše ani3012, lebo všetci by sme najradšej všetko hneď predali a mali to z krku, ale nie je to také jednoduché. Alebo skús tie lacnejšie veci darovať na dobrýanjel.sk (určite sa tam nájdu ľudia čo sa tomu potešia) a tie drahšie buď do sekáču alebo porob balíčky oblečenia podla veľkostí a z hračiek tak isto a tak to skús popredávať. Inak ti asi nikto neporadí.
Pozrite tuto do témy, kde sa konajú najbližšie burzy: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/burzy-detskeho-oblecenia-v-materskych-centrach/
- prípadne skúste garážový výpredaj na americký spôsob, tiež som o ňom v tej téme písala 😉

to my všetci by sme najradšej predali všetko naraz a hneď 😀 😀 😀 kto nie,že ? 🙂
ak ti to až tak moc zavadzia,tak niečo podaruj a tie najdrahšie (najlepšie) veci potom postupne predaj 😉