Kde nájsť dobrého muža, ktorý si váži ženu?
Ahojte, kde nájsť dobrého muza ktorý si váži zenu a neberie ju ako jednu z možností? Nechce s nou hneď riešiť intimnosti a ide mu o to aka je žena a celkovo o ozajstný vzťah? Ďakujem.
@naneta258 tak len chod do spolocnostsi vela, aby si vela novych ludi spoznala, ale chlapov preosievaj cez svoje filtre, musi sa ti pacit aj fyzicky, aj si musite v niecom rozumiet, aj si ta musi vazit. Ak nieco z toho nebude, nebude to fungovat. bud trpezliva a nevdzavaj sa, hladat dobreho partnera je tazka uloha.
@naneta258 Poviem ti to znovu a naposledy😉 ak sa vyspíš s mužom hneď, kupuješ si tým Označenie na Rekreačné účely, znie to tvrdo ale skoro každý muž to tak berie- oni sa riadia logikou- dala mne hneď, istotne by dala aj inému keby je mojou partnerkou...
Ja osobne nepoznám muža ktorý by sa pýšil tým že jeho partnerka/manželka mala v minulosti veľa partnerov, respektívne že hneď s ním skočila do postele 🙄
@naneta258 ano, ale vztahy su mozno pre stastie este dolezitejsie ako kariera, resp. aspon vyvazene by to malo byt pre spokojny zivot, preto nevzdavaj koli 2 chlapom, praveze este 20 - tich by si mala stretnut, aby si vedela rozoznat kto tlaci, kto sa k tebe hodi. spoznavaj vela, aby si vedela rozoznat.
Tak, každá šťastne zadaná/vydatá si povie,že ho našla,niekde v práci,v škole,niekde pri spoločných aktivitách, rodinných akciách,v obchode,v kostole, na ceste,na lúke,na testovaní,pri voľbách,pri vynášaní smetí, atď atď.....😀aj keď sú niekedy chvíle,keď si pomyslí žena, že toto bolo skôr za trest a opačne ,u muža🤭😁,no myslím si,že všade sa dá nájsť,len treba chodiť s otvorenými očami a srdcom 😊.
@jozko_z_lesa a presne to je to. Na zoznamke sa človek zoznamuje kvôli vztahu, nie kvôli tomu aby spoznal muz kamošku a možno z toho niečo bude. Rovnako je to cele len o písaní a potom ked už z toho môže niečo byť tak poďme rýchlo na to.
Doteraz som sa venovala väčšinou škole, čiže je na čase sa trosku poobhliadat a spoznávať mužov.
Ja s tymto co pisete VOBEC nesuhlasim.. Uz z rozhovorov by si mala nejak plusminus vytusit co chlap hlada a co hladas ty. To ze sa niekto s niekym "vyspi" na 3tom rande neznamena ze obaja nemyslia vazne vztah. Totalny blud. Uplne v pohode z toho moze byt extremne vazny vztah , hlavne ked nemate 20 rokov.. To musis tak nejak vycitit, ci ta chlap namotava, alebo chce spolocny zivot, spolocnu buducnost..
@naneta258 nelám palicu,na každého príde😉...ako sa vraví,ale tebe prajem len v dobrom. Zoznamuj sa, spoznávaj ľudí,nové miesta,buď sama sebou,nebuď naivná a príde ti sám do života A ten čo si nepočká,nie je ten správny 😉. Veľa šťastia 🍀.
@naneta258
@naneta258 ja mam na to svoj názor, mala som 4 vážne vzťahy a z toho dva x som bola po dva roky tyrana, ťažko povedať, že ako si nájsť toho pravého... keď človek nemá napísané na cele, že aký je... alebo aký dokáže byť...veľmi som si odtrpela zlomená klucna kosť atď.ale aj na priek všetkému tomu zlu, som ich oboch milovala, bola verná, a všetko by som im dala...neviem, už som opatrnejšia, a neriešim nič vážne, som už 2apol roka sama, lásku dávam rodine a môjmu malému psikovi... i keď túžim po láske, to musí prísť samé, bud to ma prísť, alebo nie... nedá sa to naplánovať...
@naneta258 daj tip, aj ja by som rada...
Máš to zle nastavene dajak. Intimnosti patria k láske. To, že muž túži po žene neznamená, že nie je dobrý.
Co sa sexu tyka, mas pravdu. Nepises vsak nic o vizazi, ako ma podla teba, chlap vyzerat.
@denkatn súhlasím to je podstata knihy The Screat- Tajomstvo... co vyzarujes, to Ti do života príde... spočíva to v tom, že každá naša emócia, i myšlienka ma svoju vybraciu, ktorá je prostredníctvom nás vysielaná do vesmíru a
vesmir nám to do života prinesie... a nezáleží na tom ci je tá myšlienka negatívna, alebo pozitívna... každú nám ju vesmír do života prinesie... a taky malý ťahák ako na to, je to, že my musíme veriť v to, čo chceme, už ako by sme to už mali vo svojom živote, tešiť sa z toho... je to taky menší sebaklam, ale funguje to. A naplno prežívať tie emócie, ako keby to naozaj bolo už v našom živote... treba myslieť pozitívne. Lebo jedna zla myšlienka, alebo emócia spúšťa negatívny balvan zlých chvilok, ktoré nám život prináša... a odstaviť negatívnych ľudí...každý sme si tvorcami svojho osudu...to na čo myslíme nám prichádza do zivota. To je zákon vesmíru...
@naneta258 tak v skole nie sú nejakí spolužiaci ktorých poznáš dlhšie? A sú seriózne a nezadani? Vyhliadni si nejakého a potom si zisti kde chodí a akože náhodou ho stretni atď. A potom ho zvedies (ak teda bude mať zaujem) ak nie, vyhliadnes si ďalšieho. Hľadaj okolo seba, zoznamky sú pre zufalych alebo sexu chtivých. Proste musíš ho zbaliť sama ale veľmi nenápadne. Toľko rada ženy po 40ke 😀
@naneta258 tak ti poviem - na margo toho že na ktorom stretnutí do toho vhupnut.. my sme boli spolu 18 dní keď k tomu došlo... A sme spolu 15 rokov, máme 2 deti... Čiže bud je to ten pravý alebo nie je... Tiez sme dlho nečakali a aj tak nám to vyšlo... Teraz spätné keď sa na to pozerám tak naozaj sme dosť skoro začali intímne žiť spolu 🫣 treba sa aspoň mesiac - dva spoznávať . Naozaj nech ten chlapec nemá pocit že si mu hneď "dala" a aj ty aby si nemala pocit za si bola ľahká korisť...
@kika03011986 posielam ti virtualnu kvetinku za to, ze si to tak pekne zvladla a ostala si sama sebou... 🌷
@naneta258 ja si kludne pockam, 5-10 stretnuti, to je tak ok si myslim. Potom je to mrhanie casom, lebo co ked si v tom ,,nesadneme,,?