icon

Nechránený styk s manželom a milencom. Ako to riešiť?

Dnes o 03:53

Vy ktoré ste vo vzťahu, v manželstve a mate popritom milenca, ako riešite intimnosti? S manželom samozrejme spavame bez ochrany, milenec tiež nechce používať kondóm, ale co tehotenstvo nechcené? Nemali ste z toho obavy? Antiku nemôžem. Prosím vyjadrite sa iba tie co ste to reálna zažili, zazivate, moralistky ma nezaujímajú, dobre viem, že 50% žien tak zije.

Strana
z2
anonym_2e030b
•
Dnes o 03:58

@anonym_autor "dobre viem, že 50% žien tak zije" 🤣 možno v tvojom vesmíre, aj si v ňom zostaň a keď manžela nakazíš a odkopne ťa, pekne si to vyžer

anonym_2cd2e3
•
Dnes o 04:07

@anonym_autor že "50% žien tak žije" no tebe asi hormóny dobre na mozog udreli. Neviem v akom kolektíve ľahkých žien sa pohybuješ. Spýtaj sa manžela, ako to máš riešiť..keď sa ti to zdá normálne, pochval sa mu. Možno ti poradí ...

biba_18
•
Dnes o 04:15

nemyslím si, že tak žije 50% žien… osobne v mojom okolí neviem o žiadnej žene s milencom ktorá by tak žila 😏

anonym_a7ca1f
•
Dnes o 04:17
@biba_18

nemyslím si, že tak žije 50% žien… osobne v mojom okolí neviem o žiadnej žene s milencom ktorá by tak žila 😏

@biba_18 Lebo nepracuješ v bordeli. V tom je pes zakopaný.

anonym_da5974
•
Dnes o 04:33

@anonym_autor Preco by bolo tehotenstvo v tomto pripade nechcene? 🤔 Ved spavas bez ochrany, prepokladam ze s prerusovanou sulozou, s oboma. Asi tehotna byt chces.

jogy1984
•
Dnes o 04:37
@biba_18

@biba_18 žiaľ podľa prieskumov zhruba 50% ľudí podvádza alebo podviedlo svojho partnera. Nepáči sa mi to ale je to tak

simona20201309
•
Dnes o 04:54

@anonym_autor ale zeny/muži ktori tak žijú väčšinou spavaju len s tym milencom.
Takto to máš pekné riziko...
Informuj sa o rôznych možnostiach antikoncepcie.
Nemusíš brat len tabletky.
Načo spis aj s mužom ked si sa rozhodla pre milenca 🙄

cutespider
•
Dnes o 04:56
@jogy1984

@biba_18 žiaľ podľa prieskumov zhruba 50% ľudí podvádza alebo podviedlo svojho partnera. Nepáči sa mi to ale je to tak

@jogy1984, tu máme dôkaz, že všetci muži sú verní. Ak podvádza 50% ľudí (vrátane mužov) a zároveň 50% žien, už tam nie je priestor pre podvádzanie mužmi (všetky ženy tvoria cca 50% ľudí)

anonym_55fb6f
•
Dnes o 04:59

@anonym_autor tak milenec nech si da vazektomiu nie? Ved ta miluje nie?
A zase aj keby si otehotnela, tak povies, ze je to muzove. Kopec ludi tak zije a vychovava cudzie deti a nikdy sa to nedozvedia. Alebo pojdes na potrat, sak co, kopec zien to tak robi.

moonlight1210
•
Dnes o 05:00

@anonym_autor utekas od jedneho chlapa k druhemu.
A ani ten druhy k tebe nema respekt. Lebo kvoli tebe predsa nebude pouzivat kondom. Lebo vsak co si ty?

Ani omylom by som nespala s milencom, ktory mi prejavuje nulovy respket. Pekne reci, a ked pride na ciny, uprednostni svoje potreby a pohodlie.
Dovi-dopo.

Si fakt odkazana na takeho milenca? Nemas na lepsieho?

moonlight1210
•
Dnes o 05:03
@cutespider

@jogy1984, tu máme dôkaz, že všetci muži sú verní. Ak podvádza 50% ľudí (vrátane mužov) a zároveň 50% žien, už tam nie je priestor pre podvádzanie mužmi (všetky ženy tvoria cca 50% ľudí)

@cutespider “ tu máme dôkaz, že všetci muži sú verní. Ak podvádza 50% ľudí (vrátane mužov) a zároveň 50% žien, už tam nie je priestor pre podvádzanie mužmi (všetky ženy tvoria cca 50% ľudí)”

😁😁😁
Tu ktosi plava v percentach i v logike. Matika nie je tvoja silna stranka, vsak?

cutespider
•
Dnes o 05:09
@moonlight1210

@cutespider “ tu máme dôkaz, že všetci muži sú verní. Ak podvádza 50% ľudí (vrátane mužov) a zároveň 50% žien, už tam nie je priestor pre podvádzanie mužmi (všetky ženy tvoria cca 50% ľudí)”

😁😁😁
Tu ktosi plava v percentach i v logike. Matika nie je tvoja silna stranka, vsak?

@moonlight1210, to bolo myslené, ako vtip, ale rád sa nechám poučiť, že koľko je 50% z 50% (polovica z polovice) 🙃

lenka.25
•
Dnes o 05:25
@moonlight1210

😁😁😁

@moonlight1210 matika asi nebude tvoja silná stránka ..
A k autorke , sa zamysli , že ohrozuješ nie len svoje zdravie , ale aj mužove

moonlight1210
•
Dnes o 05:25
@cutespider

@moonlight1210, to bolo myslené, ako vtip, ale rád sa nechám poučiť, že koľko je 50% z 50% (polovica z polovice) 🙃

@cutespider vzhladom na to, ze teda vies kolko je polovica z polovice, chces byt pouceny este v com konkretne? 🙂

moonlight1210
•
Dnes o 05:27
@lenka.25

@moonlight1210 matika asi nebude tvoja silná stránka ..
A k autorke , sa zamysli , že ohrozuješ nie len svoje zdravie , ale aj mužove

@lenka.25 to v uvodzovkach je citacia od cutespider.
Ludia tu v poslednej dobe zvyknu mazat to, co napisu.
Tak ich prispevok prekopirujem, aby bolo aj neskor jasne, k comu bola odpoved.

anonym_0215ca
•
Dnes o 05:29

Musíš sa spoliehať, že obaja si dajú pozor prípadne obmedziť sex s milencom počas ovulačneho obdobia alebo pharmatex čapíky alebo krem

cutespider
•
Dnes o 05:35
@moonlight1210

@cutespider vzhladom na to, ze teda vies kolko je polovica z polovice, chces byt pouceny este v com konkretne? 🙂

@moonlight1210, už som si uvedomil moju chybu, ďakujem

anonym_107f67
•
Dnes o 05:39
@jogy1984

@jogy1984 kamarát pracuje ako parový terapeut, tvrdí že 30-60% chlapov a 10-30,% žien aspoň raz v živote podvedie svojho partnera, za začiatku jeho kariéry nižšie %ženy podvádzalo.
Matematický to však stále nevychádza na to čo píše autorka

kiki68
•
Dnes o 05:58

O dva mesiace bude tehu a nebude vediet s kym…

morpheuss
•
Dnes o 05:59

Priatelia, na koníku vás dlhodobo provokuje kontroverznými témami jeden a ten istý troll. Nekrmte ho prosím svojimi reakciami.
Každá žena, ktorá má milenca predsa veľmi dobre vie, že najspoľahlivejšia ochrana je praktizovať anál

anonym_7909cc
•
Dnes o 06:00

Nechcem byt tehotna, tak spavam s 2 chlapmi bez ochrany. Logisch.

sissy27
•
Dnes o 06:03

@anonym_autor ak sa bojis tehotenstva a rovnako odmietas akukolvek formu antikoncepcie, tak potom jedine podviazat vajecniky. Alebo ked uz sa stane, tak interrupcia, alebo to proste hodis na manzela 🤷‍♀️
Na tvojom mieste by som sa ale asi viac bala pohlavnych chorob.

anonym_de5888
•
Dnes o 06:09

No ak by so mnou chcel niekto sex a nechcel by kondóm, tak by som ho kopla do zadnice a nič by nebolo.

hederamonstera
•
Dnes o 06:19
@morpheuss

Priatelia, na koníku vás dlhodobo provokuje kontroverznými témami jeden a ten istý troll. Nekrmte ho prosím svojimi reakciami.
Každá žena, ktorá má milenca predsa veľmi dobre vie, že najspoľahlivejšia ochrana je praktizovať anál

@morpheuss nahodou prakticky typ pre autorku :D

hederamonstera
•
Dnes o 06:20

joj autorka, nebudem riesit moralnu vec tejto otazky...ale ty sa nebojis nejakych chorob? aku mas istotu, ze tvoj milenec vas nema viac? na toto daj hlavne bacha, tie choroby nie su sranda....

biba_18
•
Dnes o 06:20
@jogy1984

@jogy1984 ja nevravím že to nie je možné - napriek tomu si myslím že aj tí čo podvádzajú to nerobia tak ako autorka ...

sense
•
Dnes o 06:30

Viac ako tehotenstva, by som sa bala pohlavnej choroby. Takze milenec by musel mat gumu a nie že on nechce

anonym_e3e408
•
Dnes o 06:31

@anonym_autor kamaratka tak otehotnela, /dieta chceli ale dllllho sa nedarilo/ jej dcera ma 14 rokov a dodnes nevie koho to bolo...jej manzela nikdy nenapadlo to spochybnit. Vsetci su spokojni

domka222
•
Dnes o 06:32

Keďže vieš naraz zaobchádzať s dvoma 🐦 🐦,budeš "šikovná" a vieš, že je ešte veľa možností ochrany okrem kondómu a hormonálnej antikoncepcie.

lenja1
•
Dnes o 06:33
@sense

Viac ako tehotenstva, by som sa bala pohlavnej choroby. Takze milenec by musel mat gumu a nie že on nechce

@sense prečo milenec gumu? Skôr manžel ktovie koľko bokoviek má on a kedže gumu nepoužíva tak skôr sa musí báť manžela 🤣

Strana
z2