Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@reruna tak ma napadlo, ze mas ten perlovy vykrajovac malinky...mozno mozes pouzit aj takto, dovolila som si to skopcit z TOMa 🙂
ahojte,kocky,prosim vas neviete nejaku dobru stranku na tortu ku prvemu roku?taku lehku,co by dokazal spravit aj zaciatocnik ako ja 😀 dakujem
@jajuuus 😀 😀 😀 aaale take okate 😀 ked ma zrovna nedrzi ina mania (ako napriklad torty 😅 ) tak sedim za sijacim strojom a sijem somarinky... okrem ineho aj babiky. kuk sem http://www.lusilka.webgarden.cz/textilne-babiky...
uuuuuz mam doma udelatkaaaaa!!!! jogurtak krasne vytuhol v torte, letim na kontrolu k lekarke a sup na zdobenieeeee!!!!! sa mi stalo asi prvy krat v zivote ze som cakala pred postou kedy otvoria 😕
inac - zohnala som tu rastlinnu slahacku, a ono okrem toho ze to dobre chuti, to tuhne jak slak!!!! 🤐 par krat zaslahala metlicka a zrazu to bolo huste jak maslovy krem! no velmo dobra vec toto...
ahojte baby vedeli by ste mi poradit ?,ako sa naraba s marcipanom syn mi ide na PSP a chcela by som mu urobit toru este som nerobila s marcipanom 😒 tak mam z toho obavy ☹ ja robim len klasicke cokoladove prosim Vas poradte mi u vas ich vidim 🙂 take krasne dakujem
ahojte baby, mam otazku, ktore peciete aj zakusky? Ja som sa dala nahovorit, ze k torte spravim aj jeden zakusok (ananasovy) a netusim, kolko za to pytat 😒
Ahojte cukrarky. Vedela by mi niektora poradit ako sa robi so strukturalnou foliou? Dnes som skusila a des ☹ lepilo sa to,lamalo..uff 😠 Dakujem za odpovede 🙂
@lusil2005 babiky su prenadherne, ja som tiez nevidela krajsie babiky, boze ako si sa to naucila? ved to je neskutocne? 😕
@anibas prave som na TOMe zhliadla tvoje torty, nadherne, krasna cista praca, velmi pekne 🙂
@rivatha tazko povedat, davala som to do jogurtovej plnky takze som to same moc nejedla, len ochutnala. ale mne to fakt chutilo ako slahacka. akurat to bolo huste jak slak 😀
@jakelina dakujem 😅
@dm1 nooo kupila som si zehlickuuu, nejake praskove farbyyyy, otlacatko na tehlovu stenu a drevo, krajacie radielko, drotiky a pasky 😝 a zistila som ze dcera ma cely ten set na tvarovanie plasteliny, tak jej ho idem dnes zabavit! 😀
@lamps to som rada ze potesili ocko 😅
baby, to ste este nevideli pristeline babiky... ja som taketo babulky prvy krat videla u nej 😀 uz je to nejaky ten rocik dozadu... a nielen babiky, este aj kresli a maluje jak taky maly bozik 😅

@lusil2005 moje chúďa... 😀 neboj, o to väčšiu radosť budeš mať zajtra s udelátkami 😉
alebo si obal dosku potravinárskou fóliou, aby sa ti na ňu nelepil korpus po vyklopení 🙂
@mrka2 ja tak isto čakám, kedy si odfaklím prst! málokedy sa mi to dá vybrať z toho kýblika, tak dolujem nožom... 😠