Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@hejdita krasna ritula 🙂
@janulkamartinko je krasna, co sa stazujes ? 🙂
@mrka2 :( neviem robit tie cela,hroza,ale dakujem ze sa paci, a za vsetky paci sa mi 🙂 ste zlate
@mima595 ta je super! krasna
@lamps ϡakujem moc, dokonala nieje ale potesili ste ma vsetky 🙂
dakujem vsetkym za pochvaly, hrozne ma to potesilo..a aj tesi 🙂
len este aby torta chutila a až potom budem spokojna...je puncova, tak hadam bude OK
babule, no klobúk dolu zas... tie torty sú suprové 😉
nemáte náhodou niektorá pre inšpiráciu bábo - najlepšie holé len v plienkach? idem robiť pre jedného hokejistu a chcem urobiť bábo v sedacej polohe, korčule, možno prilbu, hokejku 😀 no predstava je, len čo z toho bude, to neviem 😀 a nejaké chutné bábo hľadám... ďakujem 😵
caute cukrarky, pridavam meninove torticky pre moju dcerenku, ta velka ruzova Hello Kitty je kupena, ale tu druhu som uz ja vymodelovala, sice stale nejak klesala dole ale bola v mraze vcerajsie oobede, a vecer osmju uz dala na tortu. Kocky, ktore bezne modelujete z MMF, poradte nejake grify, nech sa mi to stale nekazi 😒 . dikes.
Inak ta modra Hello Kitty je cokoladovy korpus aj coko plnka....a zvysne dve su mrkvovy korpus a tvarohova plnka... 😉
ahojte zienky! tu zas pribudlo nadhery!!! po"pacisa"sovala som, a pridavam aj ja torticku nazajtra sesternicinym dcerkam k meninam... ale stale mam dilemu ci nemam urobit nejaku inu... detskejsiu 😕 len tie dcerky maju od 8 do 17 rokov, tak neviem ako sa trafit jednou tortou do vkusu vsetkych styroch! 😖
@lusil2005 ta je krasna 🙂 vidis ja mam ten patchwork a ani som nevedela ze sa da tak krasne vyuzit 🙂 dakujem za napad 🙂

tak tu je moja 1. torta s modelovanymi postavickami...teda zvieratami 😀 ..ale modelovala som ja 🙂 🙂 ...co teda MM nechape, lebo ja a plastelina si netykame, maximalne som zvladla slimaka 🙂