Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lussy23 dakujem🙂
@dm1 no objednam a vyskusam len tak nadoma 🙂
@janulkamartinko uzasne torticky, si sikulka 🙂
@janulkamartinko - waw, krásne 🙂 @daducha - naprostá nádhera @lawli - krásne ozdoby
@lili01 - peknučká tortička 🙂
@dadka212 - krásne tortičky
@lusil2005 - prosím vás, vy ste tá pani, ktorá šije tie textilné bábiky? Mohli by ste mi prosím do IP poslať nejaký návod na výrobu? Vopred ďakujem
@raci tá je zlatá. Ondrejkovi prajem len to najlepšie, veľa zdravia
@benjik - peknunká tortička
tak teraz som prave nasla super tip na vystuzovanie toriet, ze tanierova hmozdinka, neviem ci sa predava v roznych velkostiach ale je to super napad, pozriem v obchode niekde v stavebninach 🙂
@janulkamartinko Jani, dobrá je, pekná... neviem, čo máš proti... 😠
@janulkamartinko super postel... ja neviem... vy tu davate take nadhery a furt nie ste spokojne!!! aka bola predstava? ved je zlato zlta,tak co 😉
@janulkamartinko -wow, nádhera
ahojte, by som sa ta chcela spytat, ked potahujete RDI a potrebujete inu farbu /napr. zelenu/, tak ju malujete po potiahnuti alebo miesite a miesite, kym nemate celu hmotu takej farby, aku chcete???
súhlasím s cicimitonkou, mrkou2 aj s lussy23 krásna tortička, ja som tiež z tých, čo sú večne nespokojné so svojimi výtvormi, ale ty spokojná môžeš byť. Tortička je krásna. 🙂 🙂 🙂 😉 🙂
dievcata, modelujem Noddyho,no vlastne uz ho mam,ale no neviem neviem... robim so smartflex velvet,ale nejako mi sada 😠 a vcera som robila ruzicky na zajtrajsiu tortu a fuurt nie su vytvrdnute 😠 😠 😠 klepne ma,ked mi ten Noddy do rana sadne. nejako mi klesaaaaa 😠

ahojte, ja mam tento tyzdne iba dve + zakusok a na ten sa chcem aj opytat, ci do ananasoveho davate aj dzem. Lebo co mam ja moj recept tak tam nejde ale na nete pozeram a skoro vsade sa cervenie aspon pod jednou piskotou.