Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahoj holky, krásné dortíky přibyly. Dělala jsem na víkend pro taťku tento:
Další měl být pro tetu, ale v tom horku by to asi těch 600 km nepřežilo, tak k narozeninám dostala kytku. Další budu asi dělat na víkend pro kamaráda a příští týden pro mamka.
babyyy, mne prisla dnes ta abeceda a je to presne to co som chcela, tak sa vytesujem 🙂 aj bezfarebny lak na marcipan mam, aj zehlicku 🙂 🙂 🙂
na vikend mam dve torticky, tak vyskusam 🙂
ahojte,
tak ja mam kosik vypleteny, nie je to celkom podla mojich predstav ☹ 😠 , potom hodim foto. inak nie je to az take narocne ako som si myslela, len na to treba cas a ten som ja nemala, lebo mi za usami skrecala mala a este som si zarobila tu coko MMF len z jednej davky a to by bolo malo na cely kosik, tak som este kombinovala so zafarbenou hmotou MMF, lebo tu som mala v chladnicke 😖 .
@petusko to by aj mna zaujimalo aku mas abecedu... 🙂ja by som chcela tuto http://www.webareal.sk/cukrarskysvet/eshop/16-1... len neviem vobec ako vysoke su pismenka a ci vobec bude dobra prave tato... 😉
@lenocka23 tato abeceda je super, take vesele pismenka, super na detske torty, velkost je 4 cm.Ak ale budes robit take vezbejsie, elegantnejsie torty tak tato sa nehodi.To potom este taku ako ktora ma take neklonene pismenka, su na modrej liste a najnovsie som si este objednala taku s uplne rovnymi pismenkami ako vytlacene.
@daria77 ak môzem poradit, tak aspon dva druhy,nieco sa lepsie hodi na detske, nieco na dospelacke a aj cenovo to celkom ide.Ja s tym pracujem tak ze vyvalkany kusok hmoty si nakrajam na mensie kusky, z hora aj z dola zabalim do potrav. folie a pritlacim abecedu.Nic sa ti nenalepi, krasne sa to otlaci.Potom to necham preschnut a az potom skalpelom obrezavam.Nikdy sa totiz nevytlaci uplne cele pismenko 😵 .
🙂
@daducha samozrejme,že môžeš,som rada,že si napísala a ďakujem Ti moc 🙂 ,ešte som nerobila s abecedou,preto hľadám,ktorá by bola naj a cenovo tiež dostupná,lebo teraz si chcem objednať nejaké veci (lebo fakt nič nemám,robím s tým,čo nájdem v kuchyni 😀 ),tak som si spísala,čo by sa mi zišlo,spočítala a skoro ma...natiahlo...takže pomaly sa môj zoznam stenšuje a vyškrtávam 😅 .....budem si to musieť rozložiť,že každý mesiac niečo objednám 😀 ,ale abecedu by som chcela teraz,chcem urobiť tortu mamine k narodkám 😀
Dakujem za tip ,určite vyskúšam ,ešte raz vďaka 😉
zdravim cukrarky.Hlasim sa po dlhdej dobe lebo dnes sa mi hlasia do FB skupiny osobky ako huby po dazdi.Neni v mojej moci prekontrolovat ci ste fakt tu z kona tak len dufam ze ano
http://www.adal.biznisweb.sk/product/naznacovac...
@daria77
@daria77
toto je ta abeceda, ale tato je iba na otlacanie do hmoty, pismenka sa z nej nevyrobia. Chcela som taketo nieco. Na tejto stranke je ale draha, lenze ja som objednavala odtialto viacej veci, ktore inde neboli 😒
inak vam na zaciatok odporucam takuto, ja mam aj malu aj velku http://www.adal.biznisweb.sk/product/vypichovac...
baby ahojte zase som tu a idem zase prosiť o radu zakaznička chce niejaku tortu na 1 ročik pre dievčatko do 4 kg vraj to nechava na mojej fantazii ale ja budem rada ak mi poradite a date niejaku inšpiráciu
vopred ďakujem
@daducha mne sa to vzdycky cele vyreze tie pismenka a nic nenechavam preschnut rovno na tortu prenasam. Upravujem len take kde treba vypichnut stred O, A a take ale to len jemne sparatkom a je to. Mam to ozaj na tenucko a vzdy pobeham po stole s tym a pritlacim a tiez mam z oboch stran sacok
baby nemáte nejakú tú tortu na birmovku otáznik neviem ako urobiť tú holubicu či niečo objednať niečo s čím sa dá vykrojiť alebo čo
@tica mne ked niekto povie,necham to na vas, tak ja poviem,ze v tom pripade neupeciem. 😔 ved kazda matka si pozna svoje dieta najlepsie,vie,co sa mu paci,tak co maju s tym taky problem... ale ja to najviac pocujem,ked sa pytam,aku plnku chcu. no ked povie necham to na vas,tak 😝 akurat dnes sa mi to stalo. povedala som,ze tak takto nie,ze ja nebudem po nociach rozmyslat,ze co a ako 😀 tak ale jednorocnemu dievcatku by som urobila nejaku lienku,alebo proste nejake zvieratko asi. 🙂
@dadka212 perfekny! ako ze nic moc? no to ma podrz...
@bianca no ja som sa cudovala,ze kde si??? 😕 ja peciem vylucne len ked mala spi. tiez by sa to nedalo,takze ta maximalne chapem. no ale skoda,lebo peknucke torticky pecies 🙂
@lussy23 drzim ti palce, urcite si vytiahnes nejaku torticku,co zvladnes lavou zadnou 😉
babulky aku tortu by ste upiekli slecne na 18-tku? tiez je to take, ze co upecies to bude 😠 , ale ja to tiez nemam rada 😒 ak mate nejake napady prosim poslite. dakujem 😉

@jajuuus - áno končím školu a ďakujem 😉