Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@paja.o http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25125 orchidea v kvetinaci,neviem ci pomoze 🙂
@mia114 nádherná
@janulkamartinko - krásnučká
@mizulienka - nádhera
@hejdita - krásna tortička, dcérke veľa zdravíčka
@reruna - krásnučká
@mizulienka jej to je zlaté 🙂
@mizulienka krásna,túto chcem aj ja robiť v auguste synkovi
@dajna11 dakujem, robila som ju do 3 a uz o 5 som bola hore a dokoncovala som ju 😉 ale velmi sa pacila 😉
@lussy23 dakujem 🙂
@mizulienka to teda za tu námahu muselo stáť.
@mizulienka tak tá sa ti podarila super. To si dokázala z MMF? Ja som včera robila 1x so Smartflexom postavičku chlapca a super.
holky, nevíte recept na nějaký kokosový krém (ale ne máslový, spíš šlehačkový, tvarohový, jogurtový)? Díky
@janulkamartinko děkuju 🙂 teď jen nějak namyslet ten drátek 🙂 to bude asi ten největší oříšek, vůbec nevím, jak na to
@mizulienka si veľká šikuľka, krtko je ukážkový 🙂 🙂 🙂
@mizulienka no nadherne ti idu tie torticky sikula stale krajsie a krajsie robis 😵
@lusil2005 krasa,krasa
@dadka212 paradny dinovia sa stale zlepsujes
pomóóóóóc. Baby musím vystužovať dvojposchodovú tortu keď prízemie je punčová mramorová torta?
@mizulienka zlatucka torta
@lusil2005 krasna
@dadka212 krasna
@lusil2005 no ta plnk amoze byt mnaaaaam,mne sa nepodarila zatial parizska slahacka nikdy:o( ako ju robis ty??
tu su moje dnesne torticky
@paja.o ahoj, ja robievam tento krem s kokosom, je uuuuplne mnam:o))
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28061
dievcata dakujem vam za vsetky "lajky" 🙂 potesilo ma to, uz dosla aj odozva od zakaznicky, ze im aj velmi chutila, to je super pocit 🙂
@vlada111 robila som s WI
Ahojte, mám na vás dva dotazy :
1) je tu někdo z Břeclavi a okolí kdo by mi upekl dort k ročku pro dceru?
2) nevíte když se v restauracích dělá různé smažené ovoce (banán, jahody apod) v jakém těstíčku to je obaleno?
Děkuji za odpovědi, nejlépe do IP 🙂
@mizulienka je nadherna super sa ti podarila aj krtkova aj madagaskar!

@tica krasnucka, sikulka si 🙂