Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte babenky 🙂 Tak dnes som zažila poriadny šok 😅 ..prišla švagrinká a spýtala sa ma,či jej spravím tortu k 50. narodeninám (majú obaja manželia,jej priatelia)Takže najprv šok,potom mierne koktanie 😅 a potom stres,veď ja robím len na doma,pre rodinu .Normálne ma zachvátila panika,skrátka,či to dokážem....takže už poznám ten pocit,keď máte prvýkrát pre niekoho spraviť tortu na veľkú oslavu 😅 ...chytám paniku,bojím,bojím....
Švagriná chce fľašu šampanského v krabici....nemáte prosím niektorá z vás nejaký fotopostup na takúto tortu,alebo niečo čo by mi pomohlo?????Chce to až na polovicu júla,ale ja mám nervy už teraz a to poriadne,čo keď sa mi to nepodarí,čo keď sa im to nebude páčiť...........Ja mám z toho fakt veľké obavy 😅
Prosím poraďte. Ďakujem za každú radu 🙂
ahojte... chcela som sa vas spytat- neviem, ci tu je niekto z prahy, alebo minimalne chodi nakupovat tie cukrarske pomocky do prahy, ale chcela by som vediet, kde je nejaky dobry kamenny obchodik s tym- s dobrymi cenami samozrejme... 🙂 v juli frcim s malou na prazdniny, tak by som si rada nieco nakupila osobne... 🙂
@rivatha tiež som sa vzdy stvala nad tym stuzovacom, kedze 90% plniek si u mna objednavaju slahackove, takže tie "hrudky" robi stuzovac oetker, robil mi ho vzdy aj ked som sypala pomaly, rychlo, pred , po 😠 ted kupujem len a iba v kaufl. stuzovac znacky Stilla a s tym je to v pohode 😉
@pristela Jeejda, tak presne s Oettkerom som robila vzdy a nenapadlo mi, pohladat inu znacku. Velmi ti dakujem za tip, nakupim si tie Stilla. Ja som spekulovala dokonca, ci to nie je slahackou. Ale ta ma v inych receptoch este nesklamala. Tak teraz dam stuzovacom v globale druhu sancu. Rozdiel mas, prosim ta, viditelny s nim a bez neho? Najma v teple a tazsej torte asi pomoze, vsak?
Ahoj ženy, potřebuju, prosím, recept na bezlepkový korpus... Do IP, prosím, nebudu mít teď přístup na net, tak si to musím dohledat pak.. Děkuji..🙂
@pristela No to ano, ja tiez dam na vysledok, ale ked ho napriklad inde do slahacky netreba, "zbytocne"nedavam. Ved velmi zdrave to isto nie je zlozenim 😅 Ja peciem len pre rodinku, ale tiez mi na tom zalezi. Pre cudzieho by som tam hadam aj trosku cementu dala, nech nemam strach a drzi 😀
@mizulienka výborná galantérka je v slimáku. Moja mamina má tiež galantérku a tá v BA sa jej vyrovná 😉
@mizulienka - paraaada. A ako si urobila tu "zeminu" okolo krtka?
@weirdo urobila som krtinec z puncoviny a na to potom lepila gulicky :0)
Ahojte kočky len nakuknem a neskôr dočítam,,,, ale....
@dm1 prosím Ťa o radu...keď drôtikuješ lístky ruží, lepíš 2 dokopy, alebo dáš len jeden a ohneš na spoji s drôtikom? A ešte robím 40 ruží na 40-tku jednej pani... Chce len ružičky a neviem koľko za ne pýtať? Nemáš prosím Ťa prehľad o cenách? Tak na jednu ružičku koľko vyjde aj časom? Prosím poraď... Ďakujem

@pristela super napadik 🙂 a ani nevidiet spoje 🙂
@rivatha mne sa akoby zrazil, ked som slahala 6 slahaciek naraz 🙂