Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 pisu ze vypredane
@mizulienka tu to majú skladom http://www.sikovnamama.sk/index.php?page=8&id_p...
ahoj ahoj..bambulky sladke zeny cukrarky😀
Idem vas trochu pokukat,mze ako sa zdokonalujete v tvoreni😀 A aj by som vam pridala nejake tie fotky..len ich je strasne moc,,tak len niektore...take nove typy🙂
baby ja budem mat abecedu velke,male pismena a cisla za dobru cenu 😉 to len pre tie ktorym sa chce cakat do konca mesiaca 😀
@monika_123 ahoj, uz sa nevieme dockat, koncom mesiaca budete uz aj na nete?
@reruna no na slovensku na stranke tortyodmamy.sk alebo v cechcach na dortomanie.cz.....treba sa pozret kde v tvojom okoli je najblizsi zraz cukrarok,ja som bola teraz v Trnave a urcite odporucam 🙂
@mizulienka ja som teraz kupila tuto abecedu za 7,50e a neviem s nou robit 😒 mi to tam stae zostava uvidim ked zachne hmota snad to pojde nejako...som myslela ze to bude jednoduchsie
@monika_123 tesiiime este nam vela veci chyba 😉
@katulkaaaaaa tak snad sa to nejako naucime 😉
@mizulienka to dufam 🙂 sledujem ake mas uzastne torty tie postavicky no nadhera 😉
@mizulienka ano do konca juna budeme uz fungovat na nete,teda dufam ze sa mi veci nezastavia na colnici,ako to tam oni zvyknu zdrzovat 😒 ale vsetko je zaplatene tento tyzden uz budu odchadzat veci ku mne,tak pomaly sa uz idem bavit s eshopom 🙂
@katulkaaaaaa dakujem, ja som tak velmi zatazena na detaily, ze som ich tolko prerabala az boli celkom k svetu 🙂
@monika_123 super, myslela som, ze dnes idem objednavat, ale teda pockam na teba 🙂
@mizulienka neviem co take si chcela,ale tu abecedu budem mat okolo 7€a su tam velke,male pismena a cisla...a kliestiky lacnee,do 2€ 1ks a aj tie podlozky otlacacie budu,valceky akrylove no a kadeco 🙂
@monika_123 ved to, co potrebujem 😀
budes mat aj hmoty< ci to nie?
hmoty teraz na zaciatku nie,ale postupne by som chcela este sortiment rozsirovat podla toho o co bude zaujem, dufam ze budeme komunikovat,cez stranku na fb 😎
@alionuska prekrasne torticky ako vzdy a tie bordove ruze su tiez robene, tie vyzeraju ako zive 🙂 a ked si robila tu minie, tak predpokladam, ze telo je nejako vystuzene, hlava z korpusu a dotvarovana puncovinou? to drzi? nepadne to ? ci ako si to robila ? 😉
@monika_123 potom mi prosim ta hod do IP adresu, lebo tu nebudem az v juli , dakujem 🙂
@ikula2 jj,tento fotopostup už mám,jedna mamina mi sem už dala link 😀,ale aj tak ďakujem ,mám ich viacej napr:
http://www.tortyodmamy.sk/?q=netradicne/bednick... -táto je tiež super
držím palce,nech sa Ti darí 😉

@mizulienka nasla som ju tam tu kurzivu v tom co dala dadka ale pisu ze je vypredana