Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ďakujem všetkým za lajky 🙂
Ahojte, chcela by som si objednať formu - štvorec, teda dva jeden väčší a jeden menší...viete mi poradiť aké veľkosti by boli ideálne ? 😕 nechcem moc veľké ani moc malé, také akurát 😀 dík
@jakelina no mam tri chladnicky..ale klimu nemam..minuly rok to bolo kriticke...horko jak v pekle..a premyslala som,,uvidim,ake teploty budu tento rok,,ci nieco podniknem😀
@bzucinka2 to bola moja prva svadpbna a zive ruze..🙂 A minnie som potiahla zvlast hlavu a zvlast telicko potom som to len spajdlami prepichla a drzala😀 Ale bola dost velka a bala som sa,ci nespadne...🙂 No ked som pozerala fotky z oslavy,tak bola trochu naklonena doboku,ale vydrzala😀
@andriss23 😀 ...neboj,ak ta to bavi,vypracujes sa🙂
@alionuska Prekrasne,dokonale torty naozaj klobuk dolu 🙂
@alionuska Mozem sa spytat,ked pises ze robis len s MMF tak ako? lebo ja som ho dva krat skusala a nejde mi to 😠 mam americke cukriky a dala som menej cery,cukor iba povazsky... a aj tak sa to trhalo :( kde bola chyba? dakujem za odpoved a este raz nadhera 😲
@monika_123 a kde budeš mať ten obchodík alebo ho budeš mať len cez net otáznik
@mizulienka ja som bola pre objednávku u nich v predajni a mali ich tam kopec. Stačí im podľa mňa napísať, lebo ja som chcela WI 1kg a nemali ho na stránke a po mojom dotaze sme sa dohodli. Ale keby si chcela, odfotím ti ju a môžeš im poslať mail, že takú chceš. Stála 5,04 Eur 🙂
@monika_123 to je fajn, rada niečo objednám.
@vlada111 dakujem si zlata, vcera som uz objednala od sikovnejmamy 🙂))
kocky,vsetky vase torty su naaadherne 😀 mate moj velky obdiv🙂ja idem prvy krat piect vo stvrtok dcerke tortu na 1.narodeniny,tak dufam ze sa mi podari 🙂

@reruna dúfam,že to všetko dobre dopadne a že sa mi to podarí,ďakujem za podporu 😉