Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte
chcem sa spytat robite niekto PDT?ako sa snou robi a ako chuti to je len z mandlovou prichutou alebo maju aj ine chute lebo niekomu mandlova nechuti a da sa niekde aj kg kupit?
inak vsetky ste popiekli zas krasne torticky
@yamahafazer ja som s PDT potahovala 2 torty kamoske je taka maksia veru. A 1 kg ti kludne predaju na www.peceniehrou.sk . co sa tyka prichute je len jedna a ci chuti ti nepoveim lebo mne nechuti ziadna potahovka
@yamahafazer teraz v lete sa PDT velmi topi, je OK,ked je v chladnicke potiahnuta,ale akonahle sa vyberie,tak sa strasne rosi,horsie ako ostatne hmoty. preto som teraz skusala PDT special a ta je super! ja tiez tieto hmoty ani marcipan nejem,je to pre mna priserne sladke,ale tuto PD som ochutnala a chutovo je fajn,taka vanilkova, krasne vonia. 🙂 ale tiez je sladkaaaa 😝 presladkaaa 😝 ja tiez nemozem ziadne mandlove potahovky, napr. K2 mi strasne vadila, ked som s nou potahovala 🤐 sama mandlova aroma 😝 😝 😝
@mia114 to je parada, v akom obchode>
stali 8eur 😉 😉
Holky moc děkuju za liky 🙂 fakt to potěší, na to že to byla taková rychlovka a trochu se stydím za ten polotovar, ale nám to chutná 😅 , i když jsme se shodli, že ten banánový Krtkův dort je lepší
inak ked spominate ze hmoty su niektore presladene tak ked som minule kupovala WI tak som pozrela zlozenie a 79% je cukor. Tazke je isto rovnako sladka ako napr. MMF len tam daju ochucovadla a kazdy ma pocit ze je nieco menej sladke
@mrka2 smartflex je taky hodně mandlový, ale mě to chutná, WI je vanilkovo citronový, žádná z nich se mi zatím po vyndání z ledničky neorosila, hlavně jsem měla strach u té svatební, ale ta stála půl dne v restauračce, kde bylo dost horko a držela perfektně... a chu´t je fakt zvláštní, např. rodině více chutná MMF s citronkou, mě zase nejvíc chutná smartflex a určitě by mě zajímalo, jak třeba chutná ten čokoládový nebo třešňový... třeba si zase někdy objednám...
najmenej sladky je urcite mliecny marcos, ten aj zjem,ale sa mi ho nechce robit 😝
ahojte...pridávam fotky, čo sa stalo s poťahom keď sme rozkrojili tortu, úplne sa roztopil, zliezol dolu...krém sa pritom netopil nič...neviem či sa mohlo stať možno rozdiel chladnička - teplo, vlhko vonku... toto keby sa stalo na torte čo som robila pre cudzích tak dovi...hrozné, ale našťastie toto bolo len pre brata a jeho kamarátov na oslavu a tým je to srdečne jedno...
používam WI....
@julianka777 ja byvam na podhaji pri poliklinike 😉
@dm1 tak mozno sme sa uz aj niekedy stretli 🙂
@dadka212 a aky krem si davala pod potahovku? nemohlo to byt tym?

@jajuuus ja mám uložený takýto: http://www.tortyodmamy.sk/fotopostup-na-pivoniu 🙂