Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa aj ja som si myslela, že tiež nevyužijem... kúpil mi ho priateľ vo februári k narodkám a už som s ním urobila 4 bábätká a zajtra robím piate 😀
@beatrice.h ja mam doma smartflex ceresna a cokolada, obe su dobre,ale ceresnovy je lepsi 🙂 no a vlnky na okraji, to budu kliestiky. mas vselijake vzory mas ich napr.tu http://www.cukrarskepomocky.sk/produkty-eshop/c...
@jajuuus nakoniec som objednala,ved uvidim myslim ze to babetko je krasne same o sebe nemusi byt len na krstinovych tortach...a vlasky ako robite?
@katulkaaaaaa ja nemám to silikónové, ale to druhé... ☹ toto... ale nefarbievam ho, iba raz som ho namaľovala, inak ho nechávam čisto biele
@mrka2 dakujem, dufam, ze aj oslavenkyni sa bude pacit 🙂
@katulkaaaaaa ja ho tienujem kakaom 😉
@jajuuus ja som toto objednala
http://cukrarskyraj.sk/b220-babatko-d388.htm
tusim niekto spominal ze sa to farbi kakaom
@lencza - krásna postavička 🙂
@jajuuus - nádherná torta
@mizulienka - prekrásna
@katulkaaaaaa - ďakujem =) a ďakujem aj za lajky. =)
@mizulienka ta je uplne nadherna ty sa strasne zdokonalujes sikulka 😵
@mizulienka nadherna!!!!
to kakao zmiesas s vodu stetcom na vlasky davas?
@katulkaaaaaa áno, vlásky môžeš kakaom 😉
@katulkaaaaaa a toto bábatko sa aj mne strašne páči, čo chceš! je také holučké a ja mám oblečené 😅
@katulkaaaaaa ja som len čistým kakaom dotieňovala vtedy raz... len tak, ako keď tieňuješ s práškovou farbou 😉
@mrka2 - fuha ten e-shop co si prave dala link ma desive ceny, tak 50% prirazku k cene aku kupujem veci tuto 😕 Niektore aj viac 😕 😕
@anjelicek26
@mizulienka
@ikula2 robím to z bielych cukríkov väčšinou tých amerických alebo rubino 🙂 jasné cukor pridávam 😀 ale to presne neviem koľko, tak koľko pýta ..
kočky idem sa posťažovať nedarí sa mi, tak ako by som chcela s tou tortou ☹ ☹ ☹ asi to bude katastrofa 😠
@yamahafazer dakujem, si mila 🙂
@katulkaaaaaa nie, ja si iba dam kusok kakaa na obrusok a suchym stetcom tienujem, vlasky, a troska v zahyboch, neviem, ci to je vidiet na tej mojej jednej krstinovej, na tejto je to trosku vidno...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=20200793...
type=1&theater
inac na dortomanii je pekne zblizka ukazane ako je babo vytienovane...pozriem sa, ci mam este ten link
@mizulienka ta dorta s pejskem je nádherná. 😉
@mizulienka nadherne dakujem 🙂
@anjelicek26 no paraaaada!!! tak som rada ze sa podarilo 😅
@mizulienka kraaaasna torticka!!!! 😵
@jakelina dakujem 🙂
@lusil2005 dakujem 🙂
@anjelicek26 mas pravdu, ja som ani nepozerala na ceny,len som chcela dat priklad 🙂 no kazdy obchod ma nieco drahsie,nieco lacnejsie... ale to sa veru neda porovnat s ebayom. ja ked som byvala v UK,tak som vsetko len cez ebay kupovala. 🙂
baby, uz si niekto objednal od moniky otlacacie podlozky? aky maju rozmer? 50,8*50,8??? dakujem 🙂
ahojte... nerobi niektora z vas v okoli Nitry marcipanove torty?? poslite mi prosim ip, kto by vedel urobit..

@mizulienka ta je uplne uzasna 😵 velmi sa mi paci!