Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 ano da sa ale pouzi smotanu 33% inak skonci v kosi ako ta moja 😕 s 30% sa drobi,neda sa vyvalkat je cela mastna...no zle zle
aha, lebo pri rubino som smotanu nemala a nedalo a bolo super ☹
@vlada111 ja robim len z americkych. inac - mne zas narobila problemy s coko mmf cokolada z lidlu. vzdy som pouzivala figaro, a bolo to super. teraz som robila jednu davku z figaro cokiny, a bola fajn, a hned na to som robila druhu taku istu ale dala som lidl cokoladu a drobilo sa to jak slak. nakoniec tomu pomohlo veeeelmi narocne premiesenie s RDI special.
@jakelina pridavam sa presne aj ja 😖
@katulkaaaaaa
@vlada111
kočky, môžem poprosiť overený recept na čoko mmf? hľadala som, ale nenašla, neviem, či to má ešte nejaký iný názov 😀 Ď.
@lusil2005 používám tento: 1 vejce, 30 g polohr. mouky, 30 g cukru krystal a citronová kůra. Když se dobře vyšlehá, je krásně nadýchaný. Do vyšlehaného sněhu se vmíchá cukr, pak žloutky a nakonec mouka. Dá se udělat i jako ořechový a to se pak dává jen na 1 vejce 20 g polohr. mouky a 10 g ořechů a 30 g cukru. Je to recept ještě po prabičce.
@katulkaaaaaa ďakujem 😉
@broucek2 taky mě zajímá z kolika vajíček děláš do 26 cm, určitě ho zkusím. Jinak já většinou dělám ten mramorový, moc nám chutná, ale někdy se nepovede a nevyskočí...
@dadka212 dort je krásný, ale kdybys nenapsala, že to je orchidea, tak bych asi chvíli přemýšlela, hlavní je, že je zlásky dělaný a bude určitě moc dobrý 🙂
dievcence nemate nahodou postup na pony pocket? dakujem 🙂
@janulkamartinko smiať by ma ani nenapadlo, veď sú úplne vymakané 😵 😵 😵
@ikula2 ja by som ju zobrala 🙂
@katulkaaaaaa kati jej uz je rezerve 😒
@ikula2 no nic nevadi,som tu nebola 😉
@janulkamartinko jej tie su nadherne
@janulkamartinko krásné 😉
@janulkamartinko krása

kočky čoko MMF sa dá robiť aj z tých amerických?