Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa baby tak si povyberajte nech mozeme objednat. kolki na to potrebujete cas? do konca tyzdna?
@jakelina ani take vakuovo balene gastany u vas nemaju? baby vsak uz bude jesen a gastanove pyre sa da urobit v pohode doma. a kto nechce cakat do jesene tak sa da aj z fazule urobit
@bzucinka2 mala som SFF male balenie prichut citron a teraz velke 7kg balenie mam ceresnu.
@mizulienka a byl tam ten citron cítit??
Holky z česka, vy si tu knížku nikdo nekupujete????
@jakelina no to ja ti neviem,ja by som to nechala rozmrazit asi. 😕 tak ale ked to niekomu chuti aj zamrznute,prosim 😀 ale ako pise katy,ja som nasla aj vela receptov na nete,ako sa to da urobit normalne z gastanov. len to sa mne veru nechce 😝 ak sa tebe bude chciet,tak si isto nejaky recept najdes. tu mas gastanove pyre na 100 sposobov,tak mozes skusat 😀 http://www.gastany.sk/zakusky-z-gastanov/pyre-n...
@dm1 http://www.bookdepository.co.uk/category/2883?s...
a ty si myslis ze to co sme ako decka jedli v cukrarni so slahackou bolo co 😀
@jakelina vsak pecene gastany sa u vas predavaju. pockaj pohladam recept
@mrka2
@katy1979 tak já na zkoušku trochu zkusím udělat, jenom doufám, že se mi to povede. Já teda hodně zavařuju, dělám i sto skleniček marmelád, džemů a i dvěstě sklenic domácích sirupů, ale takové věci jako kaštany jsem ještě nikdy nedělala. I jsem to ochutnala, ale nic moc mi to teda nepřipomínalo, chuť nic moc, možná jsme měla nějaké špatné kaštany. Prodávají to ve stánku, když jsou u nás vánoční trhy.
Ten recept ani není složitý a když se tam dá rum, tak to mi určitě bude chutnat 😀 😀 😀
Baby, cim nahradzate v receptoch rum? Ked sa pise napr. dva deci rumu a ja chcem pouzit rumovu aromu, co mam dat do cesta namiesto toho rumu?
A davate rum alebo um?
vsak tam ide o ten rum 😀 😀 nie kazdy ma rad gastany ale snad ked to bude slake a s romom tak to bude chutit
zavisi podla toho co penazenka dovoli podla toho kupim rum alebo um.
Na slovensku je rum um??? Jako vážně???

@jakelina 😀 😀 no je to celkom dobre,ale nejako ma to neohurilo. radsej si dam cokoladku 😀 ale je pravda,ze som plnku este nerobila z toho. ono sa to u nas predava uz ochutene a myslim,ze aj sladke to uz je,ale asi su aj nesladene. ja som jedla len to osladene a to je samo o sebe dobre. 🙂 no neviem,nebyvas niekde blizko hranic? keby to nebolo mrazene,tak ti to snad aj poslem postou na ochutnavku 😀 😉