Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ja nedavam do krabice lebo ako lusil pisala je to uplne jedno ci je alebo nie je v krabici dolezite je ako ju drzia. Ja som zase toho nazoru ze kolkokrat sa moze torta poskodit prave ked sa vybera z krabice ked je tak akurat aby sa nehybala. Ale co sa tyka prepravy v kufri ja zase mozem len odporucit teda vtedy dam do krabice a zaprem niecim aby to nebehalo po kufri ale mne sa tak osvedcilo ked my sami na dlhsie vezeme lebo na rukach si to clovek naklana a hentak je to stale na rovine a keby sa trosku posunula tak je v krabici a nic sa nestane. Aj tie velke tazke si davaju do kufra ved kto by drzal 10a viac kilov na rukach v aute to by skor tomu ublizili veru
no my davame krabicu na predne sedadlo a to posunieme dopredu pokial to krabica pusti takze sa ani nehne. zatial sa nikto nestazoval ze nedoviezol tortu v celku.
dakujem dievcata...na piatok mam 2 torty a kamoska mi pisala, ze posiela len muza, tak som si nevedela predstavit, ze ako to sam chudak odnesie, ked bude aj soferovat 😝
ale tak, ked v krabici v kufri to znesie, to by mohlo byt super, zajtra pozriem nejake v obchode. dakujem za nazory baby 🙂
mne ked prisli pre tie svadobne s orchidejkami tak zenich privolala vytah tortu v jednej ruke /8 kilovu!!!/ a tak to naklanal ze skoro orchideje o vytah roztrepal. Som aj dychat prestala. a on ze klidek sak ked uz zaplatil tak to bude naneho 😝 . No nechapacky som mala. Niektori tiez len to kufra slahli bez nicoho ani nezabezpecili nic 😲 . Ale ked povedia tak ja mavam doma krabice - prepravky co robim z toho podnosy tak im dam ale vacsina berie len tak
jdu se pochlubit - tedy jestli je vůbec čím 😉 😉 .........moje poslední výtvory, je to hodně amatérské, ale pro naši potřebu dostačující.......u Kitty se mi mázla i podkladovka, jsem to nechala málo uschnout 😒 😒 😒 ségra ji chtěla pro neteř na dort a byla to rychlovka, tak to takhle dopadlo - prý dort si udělám sama, ale marcipán už neudělám 😲 😲 😲
@mia1111 nadhernw na to ze je to prve mas talent 😉
baby aj chcem knizku prosiiiim katka.staskova@gmail.com dakujem 😵

@mizulienka objednavala jsem krabice na poschodove dorty (jsou ruzne, maji vysku 20-25 cm). Myslim si ze by dort mel byt zabaleny s hygienickych duvodu.