Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 - krasna torticka, na slovensku ako prve kupujem gastanove pyre a musim tiez vyskusat 😀
normlane by som si zahryzla....take chute tu robite baby 😝
@mizulienka ani mne nezhusla slahacka a biela cokolada som to skusala tento tyzden a cokoladu mam na varenie kupenu z cukrarskeho obchodu, ale aj tak neviem aka ma byt teda ta konzistencia ked je to schladene je to uplne tuhe ako puding? ci nie?
Tak ja pridavam moju druhu vikendovku a prvu konecne hadam vydarenu poschodovku. Je cokoladovo vanilkova s malinami a bananmi.
@ikula2 ja ked robim slahacku a cokoladu, tak nedavam tu na varenie, ale normalnu, hocaku, len nie milku. Po vychladnuti je to tuhe ako puding a ked sa vyslaha, tak kludne mozes misku otocit 🙂
No aka som a hned 2x sorry 😀
@anjelicek26 jej vyzara uuzasne tak potom to bude v cokolade, este uvazujem mozno aj pomer dala som 250ml slahacky a asi 200g cokolady a iba uvarit neslahala som
@ikula2 - ja davam rovnaky pomer slahacka cokolada 😉 Trochu dlhsie sa to slaha, ale potom je to take huste, ze ti v tom ostane mixer stat 😀
@anjelicek26 a to sa slaha nad parou? 😕 Lebo ja som nic neslahala iba rozpustila.
@ikula2 - ja rozpustim slahacku a cokoladu normalne v hrnci, dam vychladnut do mraznicky 40 minut, proste nesmie sa to uz hybat, musi byt tuhe, vyberiem, 5 -10 minut postoji - ak to mate cez noc v chladnicke, tak to mozete slahat hned, normalne slahacom vyslaham a je to uuuplne husty krem.
@anjelicek26 jej dakujem velmi, takze ta cokolada to urobila inac manzel si velmi pochutnal fakt to bolo chutne, skusim teda kupit orion
@ikula2 - je to vyborne, ja ju mam najradsej, len teraz v lete su lepsie lahke ovocne plnky 🙂 Teda ak je toto vobec leto 😖 Normalne sme dnes piekli muffiny a jedli ich horuce, ako nam to dobre padlo 😅 Jaj a hlavne tu vychladnutu slahacku potom vyslahaj 😵

Tak tu je moja - po kazdom kusku oblubenejsia - gastanova torticka. dakujem Mizulienka!!!! 😵