Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
uz aj plosinu som skusala z plasteliny ale padala svina jedna.. 😅
a otvorene dvere asi nebudu
Ahojte dievčata,prosim Vas o radu myslim ze sa tu pisalo o čokoladovej MMf no nejak som asi slepa a nemožem to najst,našla som tuto http://www.tortyodmamy.sk/cokoladova-cukrikova-... ,len neviem ci tam treba aj tu šlahačku a ide tam tak malo cukru? alebo mate prosim vy nejaky overeny? Dakujem 🙂
@yamahafazer to si asi mne hovorila o tych gumenych deckach 🙂 krasne torty obidve, ja som si tiez zaobstarala decky, sa tesim, ked bude moznost pouzit 🙂
vsetko najlepsie k narodeninam prajem :0)
@reruna krasna torta s tym pavom, ja som tiez nasla sablony z lidlu co som mala, tiez vyskusam ci to pojde 🙂
@mrka2 torta krasna, vcera je tiez suprova 🙂
Prosim o recept na cokoladove cesto take piskotove Dakujem 🙂 😉
Ahojte - tak konečne mám fraj. Torty upečené, poodovzdávané, už mi prišla aj jedná spätná reakcia, že je fantastická.
Tento týždeň som mala 4 torty a prišla som na to, že je to moje maximum ... včera som ozdobovala, poťahovala 3 torty a už som bola nervózna, lebo som toho už mala dosť, unavená, do toho decká robili sprostosti, zlostili ... no koniec.
Dve torty boli bezlepkové, jedna bezvaječná a nemliečna ... no fuška to bola.
@zlatat Nádhera!!!!
A mohla bych tě poprosit o recepty na ty bezmléčné a bezvaječné? Asi mě jeden taky takový čeká..😝 Děkuju!!
@vejinka jej, tak drzim prsty nech sa auto podari, ja by som si nan netrufla ani z plasteliny
@zdenallicka prosim ta, idem sa pustit do toho piva... ako si robila tu pomazanku? normalne vymiesat tvaroh bambino kys. smotanu a ten zvysok?
a kolko je asi prosim ta pomer toho bambina tvarohu a smotany?
@svetielkoand heh no je to tazke berem to ako vyzvu.
@lusil2005 Berunko, já dávám jeden tučný tvaroh, dvě tři lžíce zakysanky, dvě tři lžíce bílého jogurtu, sůl, křen nebo česnek. Sýr nedávám vůbec na tuhle "pěnu"..🙂

@vejinka ty ides robit auto? a ake?