Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka naaaadhera! krasna, jemnucka... stala za to. aku mas formicku na tie maslicky? su krasne!
@lusil2005 mam taku silikonovu formu na maslicky, 2 velkosti.
@lusil2005 maly je rozkosny 🙂
@mizulienka kraaasna je ta krstinova!!! uzas! 😵 aj to auto. no fakt perfektne.. a ten poziarnik s vodou... parada! velmi sa mi pacia obe
@lusil2005 je prekrasny!!!! drobcek maly zlaty 😵 😵 😵
@mizulienka kráááásna,super požiarnik
a tu su moje tohtotyzdnove.Obe biele na želanie tak som sa velmi vysantit nemohla,pri detskej bola iba jedna podmienka,aby bola pestra s mackom Pu.Tak som sa vyhrala
krasne torty vsetky @daducha, @mrka2 @lawli....nestiham citat dopodrobna, odchadzame na prazdniny 🙂 tyzden a pol bez internetu a bez vas, tak sa opatrujte 🙂
@vlada111 až budu zase dělat, tak nafotím, jo. 😉 Slibuju.
@lusil2005 ty ornamenty to je z formy CelShapes. http://www.dekordort.cz/product/plastove-formy-...
@mizulienka dorty jsou přepychové a přeju ať si užiješ dovolenou a odpočineš si.
@mizulienka naaaaaaaaaaaaaaaaaadherna praca!!!
@bzucinka2 krasne torty,ja ta obdivujem ako to vsetko stihas 😉
@jakelina nadherne!!!velmi sa mi to paci a podla mna to neni preplacane 😉
@mizulienka ale vyzera super aj po vsetkych nocnych peripetiach
@katulkaaaaaa ty jsi se pohrála, vypadají všechy nádherně. 😉
ahojte kocky.
chcem vas poprosit o radu. viete o nejakej stranke, kde su fotky fakt "ujetych" tort? mm bude mat 30 a chcem mu dat spravit nejaku,napr. akoze pecene kura, alebo hamburger s hranolkami.... nieco fakt netypicke
dakujem
ahojte...
@lusil2005 blahozelam k drobcekovi a vela vela zdravicka prajem...
viem, ze sa tu objavujem dost sporadicky, hadam ma neutlciete... ale vzdy aspon preletim fotky s vytvormi... 😵 nadherne 😵
ja som robila dve a dnes este jednu brachovi na privitanie idem rychlo robit...
ahojky, často k vám sem chodím nakukovat a strašně vaše dortíky obdivuju... 😵 já ač vyučená cukrářka (ale jen vyučená, hned po škole jsem šla na mateřskou) se přiznám že bych takový krásný dorty nesvedla.. 😉 navíc ono se za těch 14-15let co jsem ze školy stejně všechno změnilo.. 😅 😕 😉 tak když dovolíte tak sem k vám občas přijdu 😉
náhodou jsem tu zaregistrovala jak jste se bavili o těch válečcích u vietnamců a tohle jsem si koupila já tady u nás v hračkářství a papírníctví za 59,-
@mizulienka nádherné tortičky a to požiarnicke auto je úplne super 😵

@jakelina torticka je krasna!!!! ako si robila tie ornamenty? so sugar veil? fakt nadhera!!