Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 tak to moc děkuju, byla na přání taková jednoduchá bez hlavičky. Měla jsem z toho strach, ale šlo to dobře a rychle. Tento týden mám už dost, měla jsem tři dorty a jeden zákusek, už mám pocit, že jenom šlehám těsto, krémuju a potahuju. 😒 Potřebuju pár dní oddych, ať se zase můžu těšit na další dortík. 😉
jéééé, teď jsem si vzpoměla když vidím tu berušku... jednou jsem tu zaregistrovala že jste se bavili o těch nerez miskách z Ikei, že se v tom dá i péct třeba právě na tu berušku nebo fotbalovej míč... předevčírem jsem byla v Ikei a měli tu misku slevněnou ze 129,- na 69,- 😉
Baby rýchlo mi poradte ako pospájať kvet orchideu.Mám narobené kvety dva ale neviem ako ich pripojiť i stonku.Pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooc.
@peroli teda ja som v IKEA skoro kazdy tyzden a nejak som nepostrehla takuto paradnu misu a este aj v takej dobrej cene...to maju aj na Slovensku, ci len v Cechach? 😕 😒
musim hned v pondelok nabehnut 😀 😅
ja mam taku sklenu misu z ikea , nema rovne dno, bola by super 🙂..ale neda sa v nej piect ☹ 😝

@lenocka23
@pipka ďakujem, robila som ho tak, že som zbadala v lidli poslednú formu na macka 😀 😵