Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@malinovka333 - je krásna =)
@gumkacka1 - parádna, zlatá tortička
@mrka2 - nádherná
teď jsem dělala první potahovaný dort .. no, docela zklamaná, figurky šly v pohodě, měla jsem kupovaný marcipán od oetkera a kovandů, ačkoliv bylo napsáno, že stačí na dort tak jsem spotřebovala jen na potažení 2,5 balíčku, protože jinak by to muselo být tlusté max 1mm, což se trhá, a stejně to nestačilo..
rozhodně se mi tato cesta moc nelíbila, bylo to strašně moc sladké a nejsme na to zvyklí, takže budu hledat jiné možnosti potahování
@zuzana124 Ta je prekrasna 🙂
taka od veci otazka, ale nemate nahodou niekto odskusany nejaky super recept na mafiny. Lebo ja som dnes skusala, ale nebolo to nic moc. 🙂
@gumkacka1 http://varecha.pravda.sk/recepty/karamelove-muf... ja rada robim tieto, su velmi chutne.. niekedy to pouzijem aj na okruhly korpus... (tusim 16cm priemer) 🙂
baby viete nejaký banánový krém? 😕
Dobry večer všetkym
Pridavam svoje tohtotyždnove 🙂 Tušim novym fotakom aj torty sa mi viac daria 🙂 dufam,že to tak bude stale...inak prekrasne tortičky ste popridavali 🙂
@lussy23 @janulkamartinko @ikula2 ďakujem vám baby a tak isto všetkým za páči sa mi, ste strašne zlatučké 🙂
@vinka Podla mna su dokonale,preco chybu?

ahoj holky, vůbec nestíhám dočítat, mám celkem fofr v práci, chystáme se na audit a do toho má cca 1/2 oddělení dovolenou. Stíhám jen lajkovat.
Přidávám poslední na objednávku pro známou od tchýně. Zadání bylo bílo-růžová s medvídkem, 1 a nápisem Denisce. Na zdobení jsem použila i holografické prachové barvy (mají je na www.dortisimo.cz), jenže tyto na fotkách nejsou vidět. Pěkně se třpytily na baloncích, okrajích a dárečcích. Dokončovala jsem dort v pátek ve 4:30 ráno a dítě mě v 6:30 vytáhlo z postele, takže včera jsem byla jak praštěná.