Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby nemate nejake vzory na ornamentove pismo, potrebujem urobit pismeno "N" take to zatacane, ale nejak mi to nejde 😕 a potreubjem vidiet vzor, dik
@lucula73 tak torta je hotová, pripájam foto. Obrázok sa mi trocha zvlnil, ale dúfam že sa bude dcérke aj tak páčiť 🙂 🙂 🙂
Ja som úplný amatér, tak prosím všetky skúsené cukrárky, aby úprimne okomentovali. Prosíííím, rada sa poučím 🙂 🙂 🙂
@mizulienka skús pozrieť tu http://www.cakedecorations.eu/cakedesign/eshop/... je to síce stencils ale možno pomôže 🙂
@yamahafazer tie srdiecka na torte si robila 😲 , krasne aj krajka
@dm1 ruze su fantasticke
@luci79 krasna super tvar taka dokonala a jednoducha
@adrianai ďakujem, jasné že sa môžeš spýtať 🙂 ja to potieram týmto http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/modecor-g... aj pod oblátku a aj pod jedlý papier 🙂 v tomto prípade to bol jedlý papier, ten je tenší ako oblátka
@zuzana124 zuzi si zlata, presne to som hladala,vedela som,ze som take nieco videla,len somto nevedela najst,velmi pekne dakujem🙂
@ikula2 mne bolo povedane ze mam urobit co chcem a ked neurobim nebudu mat jej deti tortu na narodeniny.Ja som po zlej skusenosti totiz piect prestala.Je jej jedno co to bude,ake to bude len nech sa tam vlezu sviecky a ja som sa rozhodla ze ked ma dokopala k tomu aby som opat zacala tak to spravim iba za suroviny takze ja hlavne potrebujem vymysliet co vlastne
@mizulienka som rada že som ti pomohla, nech sa darí 🙂
@bianca aj tebe dakujem krasne 🙂
@mizulienka tak tak nech sa dari.Ja by som si netrufla vyrezavat.
@bianca iba sulkam 🙂
@mizulienka jaj 😀 na to je expert moja mala a hlavne po koberci s plastelinou
@desmodka kraaaasna a vesela.Isto bude spokojna.Ake mala podmienky?

bry vecer ci noc
kocky potrebujem poradit.Odrazila som sa po pol roku a mam tortu na buduci vikend hned.Pre dvoch chlapcov a samozrejme maminke je jedno co to bude a ake to bude 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 pruser je v tom ze tam potrebujem narvat pre jedneho 9 a pre druheho 3 sviecky a skor som naklonena k dvom mensim ako k jednej preplacanej a neprehladnej.Co vy na to?