Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vrana zkus www.dortisimo.cz
nevladzem 😠 😠 😠 korpus obrovsky na plechu z 10 vajec...maly sa zobudil isla som hore pre neho a pridem korpus obzraty od psa 😠 😠 😠 ja som na neho uplne zabudla ze je doma...mame krpca maltezaka...a mozem piect nanovo 😠 dalsi korpus orechovy sa mi v strede prepadol.....komu sa dnes tak dari ako mne?
@katulkaaaaaa moooja nezufaj...ja som mala vcera taky fasa den 😅 🙄 som bola rada, ked som isla spat 😀 😀 😀
do tretice sa ti podari, neboj 😉
@katulkaaaaaa ach jajajaj.... ja by som ho asi zaskrtila 😠 😀 to je situacia,kedy clovek nevie,ci sa ma smiat,ci plakat 😝
@mrka2 perfektna je amalka, super, ako vystrihnuta z knizky 🙂
@eliska22 ja som sa pripravovala na gitaru,lebo som ju mala robit, tak som studovala 🙂 baby pisali, ze to robia oddelene telo gitary a hlavu gitary robia zvlast, a spajaju az tesne pred odovzdanim.
@katulkaaaaaa drzim palce, nech to je iba chvilkova zalezitost 🙂)) ja to poznam, pri poslednej torte sa mi tak strasne nedarilo,ze sa vobec cudujem, ze som ju odovzdala...ale neboj, zvladnes to, budem drzat paste 🙂
@lusil2005 pre ktore bordury si sa nakoniec rozhodla?
baby a nakoniec mi nedosla ani potahovka:(ja sa na to asi .....,hlavne ze som objednavala nedelu kurierom za 6eur 😠
@katulkaaaaaa mas dnes cierny den 😔 zajtra to snad bude lepsie a aj potahovka pride 😔
@katulkaaaaaa od koho si objednavala? ja som naposledy tak riesila kuriera, ktoreho som zaplatila uplne na figu 😠
😀 😀 😀 😀 baby sak zajtra je svatok 😀 😀 😀
takze potaovka nebude,esteze mam mmf inak si to mozem rovno hodit...ale ze budeme reklamovat postovne no som zvedava....6 eur za to ze mi to ide tyzden no dobre nie? 😠
@mizulienka od kamky 😉 ale akoze spokojna som s tym shopom len teraz bola potahovka vypredana a ked odoslali zase kurier zlyhal 😠
@katulkaaaaaa ach jaaj, tak aspon ze mas to MMF 🙂 drz sa 🙂
tak konecne som sa dostala k tym fotkam 🙂 Kitty a taska je dnesna 🙂
@katulkaaaaaa tak to potesi ☹ asi by ma piclo a na psa by som nakricala ☹
@mizulienka no tak nejako som to chcela aj ja urobiť 😝 ale vôbec si to neviem predstaviť 😅

@eliska22 a zmestí s ati keď by bola zvlášť iba hlava gitary(to kde je ladiaci mechanizmus), lebo neviem si predstaviť, kde inde by sa to dalo rozdeliť, keďže tam budeš robiť struny. Alebo nedá s spraviť menšia?