Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer - krásne @katulkaaaaaa - nádherné tortičky
baby moc moc vám dakujem za lajky........teším sa.
@katulkaaaaaa máš môj obdiv, takú nádheru robiť 7x tento týždeň.Uf, ja som vystresovaná z jednej 😀
@vlada111 dakujem 🙂 si zlata ale ja akosi nemam naladu na nic uz ☹ strasne som unavena snad sa mi zajtra bude robit lepsie....navyse moj mali mi spal dnes len jednu hodinu!!!!idem modelovat dufam ze pojdem spat skor ako o polnoci 🙂
@katulkaaaaaa krásné dorty, ty jsi si toho teda nabrala 😒
@katulkaaaaaa tak to ti verím, čo si si toho zobrala tak veľa. Mňa by tie torty tiež potom nebavili, musí to byť otročina 😢
ahojte dievcata ako dlho vam schne na torte cierna farba? Idem robit mickey mouse koncom sept. a budem tie usi malovat lebo hmotu sa mi nepodarilo nafarbit na cierno ale sivo. Tak chcem pekne cierne budem stetcom natierat
@dajna11 Teraz u 2h robi tank z lega-nie podla predlohy,ale len tak z hlavy. Nechapem ako to dokaže-hybe sa to ,nerozpadne sa to a dobre to vyzera. 🙂 Teraz uz nerobi podla navodov-to zmakne hoc co za hodinku,alebo technic-ozaj narocne za 2h.
Podla fantazie sa viac zapoti a ozaj musi rozmyslat,co kde a ako-som rada, že ho taketo este bavi a že sa neflaka po vonku.
@vlada111 dve sa mi prelozili co mali byt az buduci vikend 😖 jedna sa mi doobjednala kamoska ide na svadbu....ale prvy a posledny krat,maly je este moc malicky na to aby som cely den bola pri tortach,este sa ich napeciem ked bude v skolke zistila som ze moje maximum su 4 torty na vikend 🙂 ale beriem to ako skusenost 🙂
Dievcata nasla som velmi krasne torty tak na inspiraciu, neviem ci to nie je nejaka baba od nas, ale hadam mozem sem hodit link https://www.facebook.com/update_security_info.p...
fakt krasa

druha na svadbu so slnecnicami 🙂