Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa 6 tyzdnov! 😀 keby to tak bolo, ze co on priberie, ja zhodim! 😅 dnes sme boli v poradni, a pribral za 5 tyzdnov 1,7 kg!!! a za 6 tyzdnov narastol 8 cm 😕 a ja ze preco su mu vsetky dupacky male!
@lusil2005 😀 😀 😀 milacik krasny,nech len rastie 🙂 ja som v druhom tehu pribrala len 6kg tak to islo hned v porodnici dole,ale to na inu temu tuto peceme 😀 😀 😀
@lusil2005 to akoze si mam kupit rovno 7 cokolad lebo 6 vyhodim? co si urobila inac?
@katulkaaaaaa tak nech nezerie a schudne aj ona.
@matamisi no neprerobis len ked to chce plnit ona neviem neviemci sa s nou po dobrom dohodnes. nechcete urobit nejaku bezmaslovu plnku 😅
ahoj holky, měla bych dotaz. koupila jsem si teď na vyzkoušení WI. děláte s ní některá? vím že některé hmoty třeba vlhnou nebo se rosí nebo tak podobně - myslíte že s tím můžu večer potáhnout dort a přes noc ho dát do ledničky? nestane se mi ním nic takového? 😲
@jakelina je to 200g cokolada na varenie (maju len jeden druh 200 gramovej - 52%)... pre istotu som skusala len zo 100 gramov. cize nad parou (neponoreny hrniec) som roztopila cokoladu uplne dohladka. potom som dala hrniec s cokoladou dole z pary, a pridala dve lyzice sirupu. uplne vytrela lyzicu aby boli tie lyzice fakt ze lyzice. a potom pomaly miesala vareskou kym sa ta hmota nezacala oddelovat od hrnca, a potom som to vyliala na sacok a nechala odstat...
@katy1979 uz sa s nou nemam chut vadit...nech si spravi ako chce ....malej to nedam a je 😝
ale aby sme sa za takuto blbost vadily-to veru normalne neni...no co uz... 😔
jaj keby som ja take pekne torty vedela robit ako vy...tak by som jej ukazala co je dobra torta,ale ja sa to budem potajomky doma ucit a potom jej donesiem ochutnat aka je vyborna torta bez margarinu 😀
@desmodka
foto je už tam a moja kamoška ich využíva takto
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=14154461...
prosím poraďte mi, chcem urobiť dcére punčovú tortu s ružovým poťahom, je ale alergická na mlieko..čo môžem použiť? niečo čo by som zvládla. Pečiem často, ale ešte nikdy som nerobila s marcipánom alebo niečím podobným. A to by som ešte chcela dať na vrch aj jedlý obrázok. Mám aj obrázok potrieť niečím? 😒
Juj zienky, ja mam dnes uuuuuuuuuuuuuzasny den!!!!! Podarila sa mi cokohmota, a dostala som prvu svadobnu objednavku - a rovno na hlavnu tortu!!!! 😵 😵 😵 Kamaratka ma 8/10 svadbu... ale co je sranda - hovori mi ze velkost necha na mna... no neni mila? Ako mam uhadnut spravnu velkost? 😅

@lusil2005 neblazni 😀 sak maly ma 5 tyzdnov co by si chcela byt modelka z holywooodu? 😝 moj maly uz ma 13mes 😵