Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojky holky, nestíham se kochat, jak krásný pečete dortíky... Já peču jen teda pro svoje děti a pro rodiče, jinak si na to netroufnu. Takže před Vámi smekam, musíte mít svatou trpělivost 🙂 Příští týden se chystam na Buráka pro malýho k druhým narozeninám a už teď mam z toho hrůzu... Přikládam fotečky mých výtvorů, ale s Vašimi se to nedá srovnat...
Ahojte, dlho som tu nebola, ale hladam nejaku sikovnicu z BB a okolia, najde sa?
no uz mam hotovo a este zajtra jednu dvojposchodku a je to 🙂
ta biela trojposchodka tak na nej na vrchu budu mat este figurky na motorke to si oni daju to si dali podla obrazka a aj to srdiecko akurat inu farbu
len stou trojposchodkou som ja neni spokojna lebo su male medzere medzi poschodiami ake mate rozmery ked robite okruhlu trojposch,?ja som mala 32,28,22cm a ta 28 je dost velka
@yamahafazer hufa ale si sa namakala! krasne su. ja davam rozdiely 8-10cm paci sa mi ked je viac aby to vyniklo
@dm1 a ake rozmery foriem pouzivas?
@yamahafazer ty jsou nádherné
@dajna11 teda to je fakt obr jednička, super
Babýýý,uz mam doma casak TOM a skuste hadat kto je v prvej 4-ke . Neprezradim, nech ma prekvapko aj autorka .Ale srdecne gratulujeeeeem . 😵
@yamahafazer 30, 22 a 14 najcastejsie. Alebo 26, 16 na malu poschodku
@daducha tipujem @anibas 😵 a este tam mala foto aj @mizuzlienka
@dajna11 - krásna torta. čo je to za tvar?
@yamahafazer - krásne torty
@gumkacka1 - nádhera
@maicky - sú prekrásne. a tá žirafka.
@dajna11 je to jasna jednicka 😀 😀 😀 ale je to tak blbo cvaknute ze neni dobre vidiet tvar. ale na jednej - dvoch je jasne vidiet ze je to jednotka. a krasna!
@yamahafazer krasa krasa! si sa zas nenudila ze? 😀
@dm1 - mne to nejde zobraziť. Nemôžete ju dať sem? @yamahafazer - nádherná torta s tým Nemom @lusil2005 - nádherná torta @dadka212 - krásne bábätko @livia76 - jejo krásne @lamps - nádherná tortička @katulkaaaaaa - krásnučké @lencza - parádna torta @bzucinka2 - krásnučké @jakelina - krásny kvietok

návod ako si vyrobiť prachové farby, určite to skúsim
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?p=2655...