Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vejinka áno, zjemní, ale skôr kysnuté cesto nie piškótu. Ja som to raz s ním robila a nebolo to dobré ( a to som zmiešala gustin so solamylom ) , ani ti to neviem opísať, aké to bolo, ale vyhodila som to do koša.
Ja robím pre nás len bezlepkové, však to vieš a veľmi odporúčam puding ( ale iba Dr.oetker, alebo ešte z lidla vanilkový, no musí tam byť napísané, že je bez lepku ) alebo gustin, alebo zlatý klas namiesto múky
@katulkaaaaaa ahoj takze torta sa podarila aj velmi chutila... 🙂 dakujem za radu...
jasne,ze neni taka krasna ako sem vy vsetky davate,ale na prvy krat si myslim,ze som to celkom dobre zvladla 😀 toho marcipanu som mala trosku viac tak som sa pokusila aj o hello kitty kolaciky... 😕
Zjistila jsem, že si za ozdoby a postavičky beru málo..:( Beru si 50,- a to jsou 2 eura... Měla bych se polepšit... 😝
JO a dort, co jsem ho upekla o měsíc dopředu, jsem už předala mužíčkovi..🙂 Fotky ráno..🙂
no baby toto ma zaujima, tie ozdoby co davate a modelujete na torty, vy si za ne pytate navyse? lebo ja beriem 10€ /kg a nepriratavam si nic za postavicky, ale teda teraz robim to5 poschodovu, tak premyslam ze si nieco navyse za vsetky tie kvety vypytam, ale nemam sajnu ze kolko ☹ cca 80 ruzi, 20 orchidei, 20 kali, 20 bielych viazanych, 20 viazanych brectanov a este nejake mensie kvietky ....
@matamisi no vidis super som rada ze sa podarilo 🙂
baby lucim sa s vami zajtra rano ideme s malym do nemocncice,ak to dobre dopadne piatok sme tu zase,nech vam to dobre pecie 😵
babušky,kolko by som mala pýtať za takú detsku jednoposchodovú??neviem,nerobila som poschodovú,aby som to zasa neprpýskla lebo ma poohováraju 😀 😀 😀
@bzucinka2 tak akoze jasne ze si pytaj!!!!u nas maju cukrarky 10e kilo -doplatok za modelovanie,neviem ze kolko ale za tolko kvetov by som si dala urcite 15euro,alebo 20 minimalne 🙂
za ozdoby si klidně naúčtujte - je to piplačka a někdy trvá mnohem déle dort ozdobit, než upéct, naplnit a potáhnout, a taky to nezvládne jen tak každý, takhle modelovat, jako vy umíte. V cukrárnách se prodávají někdy dost otřesné figurky z mléčného marcipánu, co není tak drahý jako hmoty, ze kterých modelujete vy a jsou maličké a stojí tak kolem 30,- Kč, obyčejné růžičky malinké taky 1 ks za 3O,-kč, ale to fakt že úplně malé ze 3 lupínků....
@dajna11 moja poschodova mala 4kg ja beriem 9e cize okolo 35eur,zalezi od postavicky...povedz do 40e 😵
Já mám jednu postavičku v ceně, za každou další si beru 2 eura/50,-. Strávím nad nima nejvíc času..:(
@katulkaaaaaa držíme palce!
@katulkaaaaaa Držím pěsti..
baby myslite si ze ked chce niekto svadobnu len malu na darovanie a necha to na mna a jedina podmienka je ze bielo - zelena mozem tam dat len pivonku a zelene listy? a pod to krajku sugarveil
@dm1 Určitě jo..🙂 Ale s krajkou bych to už nekombinovala...

@vejinka nedávaj solamyl, nebude to dobré - radšej puding Dr.Oetker