Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte šikulky,nebola som tu straaašne dlho 😒 ( uf všetko sa mi pokašľalo,pokazilo od PC,sporáku,foťáku ☹ škoda slov...asi sa všetko elektronické proti mne spiklo 😀 .),dočítať,to už nedočítam asi nikdy,tak sa aspoň pôjdem pokochať vašimi nádhernými výtvormi 😀
@lusil2005 juj moja, tak dnesny den ti nezavidim ☹
@yamahafazer krasna 🙂
@dm1 krasnucke, krstinove take jemnucke 🙂
@yamahafazer no ju to bavi..niektore kamosky si beru vyzdy im spravi taku krabicu od horalok za 10E taky mix ozdob... ju to bavi ale nepecie... vraj pri ozdobach oddychuje a zase niekto nema na to nervy sa s tym prplat 🙂 🙂 ja som len tak keby nahodou niekto chcel 🙂
@lusil2005 - čítam tvoje peripetie s parížskym krémom, ja dávam po uvarení a vychladnutí na 2 hoďky do mrazáku, nezmrzne - za tie 2 hoďky nestihne ale riadne sa vychladí a potom sa mi super vyšľahá, nemusím čakať celú noc. Nestíham všetko čítať, ešte máme oslavu, ale verím, že sa Ti nakoniec krém vydaril 😉
dievčatá, ďakujem vám za všetky "páči sa mi to" - moooooc ma to potešilo 😵 . Tortička sa vydarila, moc chutila, tak som rada. Ostal malý kúsok na zajtra, ten som "zachránila" pre našich 😀
no zienky, padam na hubu... nakoniec som torty dotiahla do zdarneho konca, aj ked s odretymi usami. tak som sa davno nemodlila ako ked som ten druhy pokus slahala... keby sa nevyslahala, slahlo by mna. ale vyslahala sa, tak som to vsetko postihala. sice s odretymi usami, tazkou improvizaciou a drastickym zuzenim planovanych ozdob na tortach, ale zvladla som to!!!tu je ta s Diddle miskou to je ta "nestastna"... Inac - ta slahacka - to nieje vsetko!!!! Natalka sa mi chcela "pomstit" za to ze nemam na nu cas, tak hotovej a ususenej Diddle odkusla z nohy a nastrihala to velke pismenko "M"... Aj som si poplakala 😔
no a zabudla som odfotit tu druhu - Kitty tortu... ale teta mi slubila ze mi posle foto...
@lawli jej dakujem! tu je vacsia foto: http://lusilka.webgarden.cz/torty/unnamed-215.html

Ahojky holky 🙂 Děkuju za označení mých předchozích výtvorů ''To se mi líbí''
Dneska jsem do zdárnýho konce dovedla i toho Buráka 🙂 Je teda pravda, že jsem se u něj dost vyvztekala, ale nakonec jsem s výsledkem spokojená 🙂 Viz. foto