Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 ti chlapi su fakt nakolonovany,ci mas mojho doma? 😀
Ahoj holky mam dotaz jaka je chutove lepsi ta potahovaci hmota Smartflex tresen nebo vanilka?
Jáj aj ja akurát idem šlahať krém z bielej čokolády a mascarpone, ledva sme ho zohnali...dúfam, že sa mi podarí...
@katulkaaaaaa to fakt je viac takych exemplarov ako mam ja doma??? 😀 😀 😀 😀
@misa1982 mne velmi chuti ceresna
Tak koukam ze nejsem sama kdo ma doma chlapa ktery kdyz hlida tak jeste ani neodejdu a uz se pta kdy prijdu a kdyz se vratim tak to tu nekdyvypada jak po padu bomby.....
@lusil2005 no vasa!!! 😀 😀 😀
a moj chlap je podobny, len u nas doma sa hrame, kto si presadi svoje- ja vacsinou vyhravam... 😀
@ikula2 aj ja blahozelam... 😵
@adka_praha a koľko si presne dala šľahačky a čokolády, a akej čokolady?a masla len jednu kocku?nech si to zapíšem 🙂 .a ďakujem
@lucula73 dala som dve slahacky, 4 biele cokolady a 500 g masla 😅 no neviem, ci som dala taky pomer, aky mali na mysli zienky tuto, lebo to ony mi radili, ale vysiel a bolo to bohovskeeee... 😵 tiez som nevarila, len ohrievala, kym sa coko nerozpustila 🙂
@dadka212 tak tu s mascarpone vyskusam ako dalsiu na nas... 😀 ale to musi byt manzo tolkou laskou prasteny a zastavit sa v metre, ak pojde do ziliny... tu v meste som to este nevidela... 😕
@lucula73 vraj jej dnes príde tovar a nejaké aj novinky, tak som ešte počkala aj tak mi to prinesú až budúci týždeň možno až ten ďalší...neviem ako sem pôjdu....
@adka_praha vyskúšaj teraz som ostatok vylizovala a zajedala s čučoriedkami
@yamahafazer krasne torticky, vankusik je uzastny 😵 😵

@adka_praha ajja som ju robila do tej so psikom, zalizovala som sa az za usami, to zas bude brusko 😀
teaz som akurat naplnila dve jednu tvarohovu a jednu gastanovu a som najedena 😀