Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps mas aj na FB alebo inej stranky tvoje torty, rada by som sa pozrela, mas ich krasne 🙂 dakujem.
@mizulienka mám na fb - som tam pod menom Andrea Halová s fotkou malej slečny v slnečných okuliaroch. Ďakujem za pochvalu 😅
@mizulienka ty si číslo 😀 . Ty sa tých 3D bojíš asi ako ja 😀
@vlada111 no neuveris mi, ale nasla som taky fotopostup podla ktoreho to nevyzer az tak zlozilo, dnes som si upiekla korpus a zajtra to vyskusam, normalne sa chcem sama presvedcit, ci to zvladnem alebo nie 😕 😀
@lamps ja som nasla,mala je aka herecka 😀
krasne torty mas a tie vytienovane kvety, krasne 🙂 len sa mi neda lajkovat, lebo nie som priatel.
@mizulienka 😅 malá je riadna parádnica, to sa sama tak nahodila 😀 . Ak chceš pošli mi žiadosť o priateľstvo
@mizulienka tak to je slovo do bitky. Klobúk dolu, ale páči sa mi tvoj postoj. Do kelu, žeby som aj ja už nejakú 3D urobila? 😀
@vlada111 😵 😀 😉
@mizulienka super tesim sa ze ides do toho a zvladnes to o tom ani nepochybuj.
@mizulienka ale on vyjde my ti verime. ja som robila akurat toho somarika z macka pooh no kolena sa mi triasli tyzden dopredu
@dadka212 @katulkaaaaaa toto sa mi na Slovensku nepáči. Samé nedokážu a keď to dokáže druhý tak radšej neveria, že to urobil on, lebo by ich roztrhalo. Ja nie som registrovaná na Tome a asi ani nebudem 😉 . A ani nemôžem, mám za sebou len pár tort 😀
@katy1979 a vedela si co a ako? kde mas dat puncovinu, kde ubrat a tak? ja nemam taku priestorovu predstavivost, take tie klasika torty je nieco uplne ine, ale 3D je ine kafe 😀
@mizulienka neboj budeš vedieť, ja som úplne nemehlo a nejaké som už stvorila 😝 už sa teším na tvoj výtvor 😵
inak ja som mala uložené na ktorej strane je ten postup na pivonku napísaný,ale toto nové číslovanie strán je otras,to sa mám preklikávať cez 300 strán? 😕

@katulkaaaaaa skus mrknut na www.pinkcakebox.com Ja tam vzdy nieco najdem,moja oblubena stranka 😉