Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@svetielkoand urob si auto najprv ružové - trochu zafarbi MMF a potom dofarbíš alkoholom s červenou farbou 😉
@yamahafazer este stale hlada priestory. teda hlada ako hlada len sa spolieha ze niekto najde 😝 . Ja som oslovila 3, jedno bolo drahe, jedno som mala len prenajom az dnes poslal obed kolko bude stat a treti zatial nedal vediet. Super by bolo keby sme sa tam stretli 😉
@zdenallicka jeeeeej ten je bombovy!!!! krasne si to urobila 😀
@anibas jj, taky jsem strouhala do jednoho tvarohového margotku..🙂 Ale tohle měl být jakože straciatella..🙂
@zdenallicka mňam, už ho mám uložený, ďakujem 😉
ahojte baby uvarila som parížsky krem teraz len je dajaky žuvačkoví je to v pohode alebo mam uvarit druhý falošny parížsky a cera sa tam nejde zapracovat stale vyplavuje
@pristela no kupila som zlaty klas tak skusim s tym ale tam pisu ze treba 750 ml stavy...tak dam 2 kompoty... dakujem ...inak ja ked som mala 16 rokov tak vrchol mojho kucharskeho umenia bol caj🙂 zacala som varit az ked som mala 24 rokov a prva torta prisla v 26tich🙂 a aka je to obzcajna slahacka? ja pouzivam rajo ked potrebujem slahacku urobit...ta sa mi osvedcila ako najlepsia
@pristela no kupila som zlaty klas tak skusim s tym ale tam pisu ze treba 750 ml stavy...tak dam 2 kompoty... dakujem ...inak ja ked som mala 16 rokov tak vrchol mojho kucharskeho umenia bol caj🙂 zacala som varit az ked som mala 24 rokov a prva torta prisla v 26tich🙂 a aka je to obzcajna slahacka? ja pouzivam rajo ked potrebujem slahacku urobit...ta sa mi osvedcila ako najlepsia

ty joi,,,tá rastlinná šlahačka je ako beton 😀