Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 JUUUUUUUUUUUUJ moja nie.....okrem toho že som mala v pondelok súd a som taaaaaaaaaaaaak rozčulená ešte...i ked premýšlam že kopec sladkostí na stretku by bolo super na moje nervy... 😉..tak dcerka má zajtra vystupenie..musím ta ísť.....škoda....lebo som potrebovala nakupiť marcipán a tak....
baby, dakujem za vsetky liky a komentare, ste strasne zlate! 😵 🙂
@lamps kazda dalsia torta je krajsia a krajsia, nadherna je, krasne farby, ako na luke 😉
Ahojte baby, tak ja som tu dávnejšie nebola a zíram aké krásne dielka ste opäť popridávali a aj ste toho dosť popísali. Ja som mala teraz dva týždne voľno 😝 a normálne som mala absťák že nepečiem 🙂 tak som aspoň mamke upiekla tortičku na meniny 🙂 a zo zbytkov som urobila švagrinke takú menšiu tortičku ku kávičke smailika. 🙂
Mno on ačkoliv je mu 65 tak je to docela sportovec, tak nevím jak to pořešit právě,možná se vykašlu na potahovaný a udělám ovocný a bude klid 😀
ahojte, ja vás len narýchlo zdravím. Pozrela som si tortičky - paráda. Ja mám dnes jednu za sebou a jednu pred sebou. Ale chcem sa spýtať ako robíte tie ornamenty napríklad ako @desmodka na tej čierno-bielej torte sú na to nejaké vykrajovačky a ak áno tak aké. To nie je náhodou patchwork? Ale ak áno tak netuším ako s tým robiť. Vedeli by ste mi to vysvetliť, lebo sa mi to hrozne páči. Viem že sa blbo na to pýtam, ale ešte som s tým nerobila. 😅
@lucula73 krasna lienocka 😉
@danciacik su to artistry vykrajovacky drahe jak fras 😝 http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/a-vykrajo...
@mizulienka krasne si ju urobila 😵
@lucula73 velmi milucka lienka
@mizulienka nádherná tortička 🙂
@lucula73 velmi milá lienočka 🙂
@lucula73 zlatucka lienocka
@mizulienka nadherna, no vidis, super farba, krasne zladene. 🙂
kočky ako robíte banánovú tortu? normálne uvarím banánový puding a potom vymiešam s maslom?
@mrka2 dakujem, este som si pre istotu zavolala k sebe muza a on rozhodol 🙂)) nejak som sa nevedela sama.

@vlada111 v ktorom papiernictve si to kúpila? Nech nemusím lietať po meste 😀 ďakujem 😉